Αθλητισμός

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Η ανανέωση του Ντε Χεά έκλεισε τον δρόμο στον Έλληνα τερματοφύλακα

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Η ανανέωση του Ντε Χεά έκλεισε τον δρόμο στον Έλληνα τερματοφύλακα
Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο Έλληνας τερματοφύλακας θεωρούταν βασικός στόχος για την αντικατάσταση του Ντε Χέα, εφόσον εκείνος δεν ανανέωνε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Μόλις έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στην Μπενφίκα, ο Έλληνας τερματοφύλακας αποτέλεσε το φετινό καλοκαίρι στόχο αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο ίδιος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περσινή σεζόν και ήταν σχεδόν αναμενόμενο να βρεθεί στα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων, οι οποίες αναζητούσαν τερματοφύλακα το φετινό καλοκαίρι. Εντούτοις, ο ίδιος παρέμεινε στην Μπενφίκα, ανανεώνοντας μάλιστα το συμβόλαιο του με τους «Αετούς» μέχρι το 2024 (το προηγούμενο έληγε το 2023) αυξάνοντας τις ετήσιες απολαβές του που κυμαίνονται πλέον στο 1,2 εκατ. ευρώ με την ρήτρα εξαγοράς του να παραμένει στα 60 εκατομμύρια.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι λίγο διαφορετικά αν ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime». Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τερματοφύλακας παρουσιαζόταν ως ο βασικός στόχος των «κόκκινων διαβόλων» σε περίπτωση που ο Ισπανός τερματοφύλακας επέλεγε να μην υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφερόταν. Ο Ντε Χέα, όμως, δέχθηκε την πρόταση της αγγλικής ομάδας, τα χρήματα της οποίας φτάνουν συνολικά τα 75 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας τον και με τη… βούλα τον πιο ακριβοπληρωμένο πορτιέρε στον κόσμο.

Ηλεκτρονικό βραχιόλι «ελέγχου ύπνου» σε Βλαχοδήμο, Σάμαρη και όλους τους παίκτες της Μπενφίκα

Ηλεκτρονικό βραχιόλι «ελέγχου ύπνου» θα φοράνε πλέον ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Ανδρέας Σάμαρης, όπως φυσικά και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπενφίκα, αφού η πορτογαλική ομάδα, αποφάσισε πως δεν θα αποσύρονται οι παίκτες στο ξενοδοχείο τις παραμονές των αγώνων.

«Οι παίκτες θα το φορούν για να γίνεται έλεγχος ύπνου, έτσι ώστε να μπορούν να κοιμηθούν στο κρεβάτι τους, το στρώμα και το μαξιλάρι τους. Υπάρχει όμως μια απαγόρευση της κυκλοφορίας τους εκτός σπιτιού», τόνισε ο προπονητής της Μπενφίκα, Μπρούνο Λάγκε.

«Το επόμενο θα παρουσιάζονται το πρωί και η μόνη εξαίρεση είναι για τους αγώνες μετά τις αναμετρήσεις με τις εθνικές ομάδες», πρόσθεσε. «Υπάρχουν προπονητές που επιτρέπουν στους παίκτες να πιουν ένα ποτήρι κρασί την παραμονή των αγώνων . Ισως υπάρχει ένα φλυτζάνι, δεν υπάρχει καφές μέσα. Έπειτα φτάνει το φαγητό, ίσως πίνουν δύο ποτήρια κρασί και ένα ουίσκι, αλλά είναι βέβαια στο ξενοδοχείο με την αποστολή… Η αλήθεια είναι ότι κερδίζεις και χάνεις στο γήπεδο, όχι έξω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments