Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Οι οργανωμένοι σκέφτονται την αποχή από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Οι οργανωμένοι σκέφτονται την αποχή από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Οι οργανωμένοι οπαδοί του «Τριφυλλιού» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αποχής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Το κλίμα στις τάξεις των «πρασίνων» τη δεδομένη χρονική στιγμή, εντός και εκτός ομάδας, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Το τραγικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και ακόμα περισσότερο η συντριβή από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (4-0) έχουν φέρει ένταση κυρίως στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι αποτροπιασμένοι από την εικόνα της ομάδας, που απλά έρχεται να προστεθεί στα όσα έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των αποφάσεων του Γιάννη Αλαφούζου.

Μπορεί στις τάξεις της ομάδας να μην πάρθηκε κάποια απόφαση προκειμένου να αλλάξουν το κλίμα και άπαντες να διατηρήθηκαν στις θέσεις τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί από την πλευρά τους δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, σε πολλά κλαμπ τόσο εντός όσο και εκτός Αθήνας, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχής από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι που εφόσον συμβεί θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, φαίνεται πως η κατάσταση έχει φτάσει για εκείνους στο απροχώρητο και αυτός είναι και ο λόγος που τα κλαμπ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Όλα αυτά, βεβαίως, την ώρα που οι σχέσεις ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς των πράσινων δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Φαίνεται όμως η κρισιμότητα της κατάστασης στον σύλλογο είναι αυτή που προέχει.

Μάλιστα, εξετάζουν το ενδεχόμενο μετά την ολοκλήρωση του τελικού του τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος» να διαδηλώσουν έξω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια, πριν δηλαδή τη σέντρα, να αποχωρήσουν. Έτσι και θα εκφράσουν την πολύ έντονη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην ομάδα και παράλληλα δεν θα υπάρξει περίπτωση επεισοδίων που θα προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα στον σύλλογο.

Ενδεικτικό των σκέψεων που υπάρχουν από την πλευρά των οργανωμένων είναι το γεγονός πως παρά το ότι τα εισιτήρια του ντέρμπι κυκλοφόρησαν το πρωί της Τρίτης, ακόμα τα κλαμπ δεν τα έχουν παραλάβει καθώς περιμένουν να λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις. Αυτό αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια της Τετάρτης και το πιθανότερο είναι μετά να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments