Lifestyle

Φαίη Σκορδά: “Πάγωσε” με την έκπληξη για τη γιορτή της (vid)

Φαίη Σκορδά: “Πάγωσε” με την έκπληξη για τη γιορτή της (vid)
Φαίη Σκορδά: Η γνωστή παρουσιάστρια γιορτάζει σήμερα καθώς το Φαίη "βγαίνει" από το Σοφία.

Φαίη Σκορδά: Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της τής ετοίμασαν μια έκπληξη. Αρχικά η Φαίη Σκορδά δέχτηκε μία ανθοδέσμη από γνωστή εταιρεία ρούχων με την οποία συνεργάζεται. Στη συνέχεια υπήρχε σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη με τη γνωστή παρουσιάστρια να νομίζει ότι η συνεργάτης της βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Σταδιακά αποκαλύφθηκε ότι η σύνδεση ήταν από μία καφετέρια, όπου ήταν συγκεντρωμένοι όλοι οι αγαπημένοι φίλοι της από την πόλη, από την εποχή που δούλευε στο TV 100 και στο Μακεδονία, οι οποίοι της έστειλαν τα χρόνια πολλά. Η Φαίη Σκορδά πάγωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια βούρκωσε από συγκίνηση.

Η Φαίη Σκορδά διατηρεί έντονους δεσμούς με τους φίλους της από τη Θεσσαλονίκη και φροντίζει κάθε φορά που ταξιδεύει στα βόρεια να τους βλέπει έστω και για λίγο. Δείτε τη συγκίνηση της γνωστής παρουσιάστριας στο παρακάτω βίντεο.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Φαίης Σκορδά

Για 7η συνεχή χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται από τη Φαίη Σκορδά. Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συναντά και φέτος την αγαπημένη της παρέα. Ο Άρης Καβατζίκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθε πρωί θα παίρνουν τη θέση τους στο «Πρωινό» με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, έτοιμοι να συζητήσουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση και χιούμορ.

Η όμορφη παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές της και παρουσίασε την ομάδα της, με την οποία θα πορευτεί μαζί της τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Καλημέρα. Το ξέρετε τώρα έχω πάρα πολύ άγχος. Πολλά τα χρόνια αυτής της εκπομπής και κάθε χρονιά μέσα από την εκπομπή μαζί με εσάς, μαζί με την παρέα του Πρωινού έχω ζήσει τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής μου. Αυτή τη χρονιά μετά την βόλτα που κάναμε στο κέντρο της Αθήνας για το βιντεάκι που μόλις είδατε, πήρα τόση δύναμη από εσάς που αποφάσισα να κάνουμε μία νέα αρχή φέτος. Θέλω να κάνετε και εσείς την δική σας αρχή, προσωπική από το σπίτι και μαζί τρεις ώρες να κάνουμε την πιο γλυκιά παρέα. Θέλω φέτος να περάσουμε όμορφα με ζεστασιά και αγάπη. Σας ευχαριστώ που έχετε κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σας αγαπώ και θέλω να ξεκινήσουμε με μία μεγάλη αγκαλιά. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ. Αυτή είναι η ψυχολογία μου φέτος», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments