Αθλητισμός

Δημήτρης Πέλκας: Η κακή του ψυχολογική κατάσταση ανησυχεί τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Πέλκας: Η κακή του ψυχολογική κατάσταση ανησυχεί τον ΠΑΟΚ
Δημήτρης Πέλκας: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και στον «Δικέφαλο του Βορρά» ανησυχούν για την ψυχολογική του κατάσταση.

Δημήτρης Πέλκας: Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να επιστρέψει στους τίτλους τις τελευταίες τρεις σεζόν και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει παίξει κομβικό ρόλο σε αυτό. Ο Δημήτρης Πέλκας έχει καταφέρει να γίνει πρωταθλητής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα μονιμοποιήθηκε στην βασική ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας. Ωστόσο, από τη φετινή σεζόν τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή. Η αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και η έλευση του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας το φετινό καλοκαίρι έχουν φέρει τον παραγκωνισμό του. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός ότι ο ίδιος μπήκε σαν αλλαγή στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.

Τα πράγματα έδειχναν να βελτιώνονται το τελευταίο διάστημα, με τον Πέλκα να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Ένα παιχνίδι που στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» πίστεψαν ότι μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να επανέλθει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στις καλές εμφανίσεις, με τον ίδιο να μην έχει το τελευταίο διάστημα και την καλύτερη ψυχολογία.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης «καταρράκωσε» εκ νέου την ψυχολογία του, με τον Πέλκα να βλέπει ότι το κλίμα στην Τούμπα δεν τον σηκώνει όσο και αν παλεύει για το αντίθετο.

ΠΑΟΚ: Αυτό θα είναι το δίλημμα του επόμενου καλοκαιριού

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ωστόσο από νωρίς υπάρχουν ορισμένα «πρέπει», ιδίως για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον άξονα. Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Μίσιτς τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, με τη Σπόρτινγκ να έχει βάλει οψιόν αγοράς για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν θα περιμένουν να δουν μόνο την απόδοση του Μίσιτς, αλλά και το τι θα κάνουν οι… υπόλοιποι. Μαζί με τον Μίσιτς, επηρεάζεται και ο Μαουρίτσιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα. Με τον Εσίτι να αποτελεί πρόσφατη προσθήκη και, μάλιστα, με δαπάνη ενός σημαντικού ποσού γι την αγορά του, τα… κουκιά στον ΠΑΟΚ μοιάζουν μετρημένα.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Βέρνμπλουμ. Έστω κι αν η επάνοδος του Σουηδού πήγε πιο πίσω, ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2021 και μάλιστα πολύ ισχυρό. Άρα από τους Μαουρίσιο και Μίσιτς, το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει ο ένας. Για να ανατραπούν τα δεδομένα θα πρέπει να συμβούν συνταρακτικά γεγονότα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments