Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Δεν θα ζητήσει αποζημίωση αν απολυθεί

Γιώργος Δώνης: Δεν θα ζητήσει αποζημίωση αν απολυθεί
Γιώργος Δώνης: Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε στον Γιάννη Αλαφούζο ότι δεν πρόκειται να ζητήσει αποζημίωση σε περίπτωση που απολυθεί από τον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Δώνης: Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Μπορεί στα φιλικά οι “πράσινοι” να είχαν καλή εικόνα, αλλά στα επίσημα παιχνίδια τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές το “τριφύλλι” μετράει δυο ήττες και μια ισοπαλία. Εκτός από τον τραγικό βαθμολογικό απολογισμό, ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει απαράδεχτη εικόνα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μεγάλο μερίδιο βαραίνει τον προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για τη θέση του στον πάγκο της ομάδας. Πόσο μάλλον όταν ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως στο μυαλό του υπάρχει και το ενδεχόμενο της παραίτησης. Χθες κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που ήθελαν τον Δώνη να αξιώνει ένα μεγάλο ποσό σε περίπτωση που απολυθεί.

Γιώργος Δώνης: Δεν θα ζητήσει χρήματα από τον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας τεχνικός συνάντησε τον Γιάννη Αλαφούζο, παρόντος του Νίκου Νταμπίζα, και άκουσε την πρόθεση του μεγαλομετόχου να στηρίξει τον ίδιο και το πρότζεκτ που έχει εκπονηθεί. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Δώνης δεν προτίθεται να ζητήσει αποζημίωση εφόσον υπάρξει απόλυση.

«Για μένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι θέμα οικονομικό. Δεν έχετε να πληρώσετε κάτι, αν δεν θέλετε να συνεχίσουμε την συνεργασίας μας» τόνισε στην συνάντηση αυτή ο προπονητής του «τριφυλλιού». Αξίζει να τονιστεί ότι ο Δώνης και ο Παναθηναϊκός έχουν υπογράψει ρήτρα αποζημίωσης στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments