Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου

Ίλια Ίβιτς: Αξιολογεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων έχει ξεκινήσει την αξιολόγηση των 30 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ της Ένωσης

Ίλια Ίβιτς: Η ΑΕΚ δεν προχώρησε στην απόκτηση ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο των ελευθέρων, παρά το ενδιαφέρον που είχε δείξει για δύο περιπτώσεις. Την απόφαση να μην προχωρήσει καμία από τις δύο αυτές υποθέσεις πήρε ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.

Ο Σέρβος έκρινε ότι από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τη φετινή χρονιά, δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και για αυτό θα πορευτεί με τους υπάρχοντες τουλάχιστον  μέχρι τον Ιανουάριο.  Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων έχει ξεκινήσει αξιολόγηση του ρόστερ της ΑΕΚ ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όσον αφορά τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις.

Ο Ίβιτς περνάει από «έλεγχο» όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ η ΑΕΚ, συνολικά είναι 30, και προσπαθεί να βγάλει τα συμπεράσματα του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπου η Ένωση θα κοιτάξει λογικά κάποιες περιπτώσεις για ενίσχυση.

ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μάνταλος

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ είχε η προπόνηση της Τρίτης στα Σπάτα. Η Ένωση ξεκίνησε την προετοιμασίας της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει τον Πέτρο Μάνταλο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του, για το ματς της 4ης αγωνιστικής. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε, προφυλάχθηκε με την Λαμία και πλέον θα είναι στο 100% για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Από εκεί και πέρα, μοναδικό πρόβλημα για τον Κωστένογλου, είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, αλλά πάει πολύ καλύτερα και βρίσκεται σε φάση επανόδου.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.30».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments