Ελλάδα

Αυτό είναι το μωράκι που προσπάθησε να πουλήσει η 19χρονη μητέρα του (vid)

Αυτό είναι το μωράκι που προσπάθησε να πουλήσει η 19χρονη μητέρα του (vid)
Πήγε με πλαστή ταυτότητα στο νοσοκομείο της Νίκαιας ώστε μετά να μπορεί να το πουλήσει. Το περιστατικό συνέβη αρχές Σεπτεμβρίου.

Στην αγκαλιά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται το νεογέννητο αγοράκι που λίγο έλειψε να πέσει θύμα στυγνής αγοραπωλησίας από την ίδια του τη μητέρα.  Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος βρέθηκε σήμερα στο νεογνολογικό τμήμα για να ενημερωθεί για την υπόθεση, αλλά και να συγχαρεί το προσωπικό για την ετοιμότητα που επέδειξε στο να αποκαλυφθεί η απάτη και να μην πουληθεί τελικά το βρέφος από την ίδια του τη μητέρα:

“Συγχαρητήρια στο προσωπικό του Νοσοκομείου Νίκαιας, που αν και αποδεκατισμένο, δεν επέτρεψε ένα ακόμη βρέφος να γίνει προϊόν εκμετάλλευσης. Το βρέφος φιλοξενείται στη Μονάδα Νεογνών σε άριστη κατάσταση.

Στο βίντεο των 19 δευτερολέπτων φαίνεται ο χώρος της κλινικής στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το μωράκι. Η περίεργη υπόθεση έλαβε χώρα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όταν η 19χρονη πήγε για να γεννήσει προυσιάζοντας όμως ψεύτικα στοιχεία.

H νεαρή γυναίκα έφτασε στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου στις 5 Σεπτέμβρη και την επόμενη μέρα έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου παρατηρώντας την γυναίκα και τη φωτογραφία στην ταυτότητα που είχε επιδείξει διαπίστωσαν πως επρόκειτο για πλαστογραφία και ενημέρωσαν τις Αρχές.  Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο έμειναν έκπληκτοι από την ομολογία της 19χρονης η οποία τους είπε ότι το αγοράκι προορίζονταν για υιοθεσία.

Μάλιστα η ταυτότητα που είχε προσκομίσει η νεαρή γυναίκα ανήκει στην γυναίκα η οποία θα αγόραζε το βρέφος. Γεγονός που σημαίνει πως αν στο νοσοκομείο δεν ανακάλυπταν πως επρόκειτο για πλαστοπροσωπία, το παιδί θα περνούσε με τη σφραγίδα του νόμου στην οικογενειακή μερίδα της θετής, αγοράστριας μητέρας του.

Φόβοι για οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Οι Αρχές ερευνούν αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για κάποιο οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών. Το περίεργο είναι ότι η 19χρονη γυναίκα από το 2015 έως και σήμερα έχει φέρει στον κόσμο τέσσερα παιδιά. Ένα παιδί κάθε χρόνο δηλαδή, αν και είναι ανύπαντρη μητέρα.

Επίσης, αναζητούν εδώ και δέκα μέρες την κάτοχο της ταυτότητας, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν. Η διεύθυνση που αναφέρει στην ταυτότητά της είναι ανύπαρκτη και απλά πρόκειται για ένα… χωράφι. Το νεογέννητο με εισαγγελική απόφαση παραμένει στο νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ για τη μητέρα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments