Lifestyle

Γιώργος Παπαδάκης: «Ο Ντίνος Σιωμόπουλος μπήκε στο γραφείο μου και…»

Γιώργος Παπαδάκης: «Ο Ντίνος Σιωμόπουλος μπήκε στο γραφείο μου και…»
Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης για την αποχώρηση του Ντίνου Σιωμόπουλου από την εκπομπή.

Γιώργος Παπαδάκης: Όπως είναι γνωστό ο Ντίνος Σιωμόπουλος αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον συνεργάτη του, έτσι αναφέρθηκε στη διακοπή της συνεργασίας τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Ο δημοσιογράφος την ώρα που βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη, κι ενώ είχε στο πλευρό του τους νέους συνεργάτες, αποκάλυψε τα εξής: «Δεν είναι μαζί μας ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Όταν τελείωσε η σεζόν, την ημέρα που τελείωσε η περσινή τηλεοπτική χρονιά μπήκε στο γραφείο και μου ανακοίνωσε ότι: «Από το Βήμα με υποχρεώνει η εργοδοσία να δουλέψω, εφόσον κάνει και κανάλι, στο One». Tου είπα «με την ευχή μου». Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, παιδιά που έχουν περάσει από δίπλα μου, αυτή τη στιγμή να πλαισιώνουν το 50% του τηλεοπτικού προγράμματος».

Να σημειωθεί ότι ο Ντίνος Σιωμόπουλος κάνει οικονομικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Το Βήμα” και τέθηκε θέμα αποκλειστικής ενασχόλησης με την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, άρα και με το νέο κανάλι του εφοπλιστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments