Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (18/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (18/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (18/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (18/9/19).  Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στην Παρθένο, με τη συντροφιά της Αφροδίτης. Έχετε ανάγκη από δικαιοσύνη και να υπάρχει ισορροπία στη ζωή σας. Αυτή είναι η τέχνη του δούναι και λαβείν, η αρμονία. Φροντίστε να την διατηρήσετε, ενώ ικανοποιείτε τις απαιτήσεις της εποχής!

Τον τόνο τον θέτει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω. Μπήκε σε αυτό το ζώδιο που κυβερνά τον Δεκέμβριο του 2017 και θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Ο Κρόνος κινιόταν σε ανάδρομη πορεία από τις 29 Απριλίου: Σας έδωσε αυτό το χρονικό περιθώριο να βάλετε όλους τους τομείς σας σε τάξη, να ανασυγκροτηθείτε. Σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία, είναι ώρα να προχωρήσετε παρακάτω. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καλείστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να οργανωθείτε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον γήινο Ταύρο. Αυτή η θέση της αποτελεί αίσια σχέση με τον Αιγόκερω και την Παρθένο. Όλη η σημαίνουσα ενέργεια του σύμπαντος βρίσκεται σε ζώδια της Γης. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε εργασίες και κινήσεις που θα έχουν διάρκεια!  Η Τετάρτη θα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα, κατά την οποία  θα είναι δύσκολο για σας να ακούσετε το μυαλό σας και να ενεργήσετε πρακτικά. Οι παρορμητικές ενέργειες θα δημιουργήσουν χάος ή ένταση στην καθημερινή σας ζωή. Θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας για να κάνετε κάτι, να συναντήσετε κάποιον, να πάτε κάπου.

Τα σημερινά νέα θα είναι πολύ διαφορετικά, ενδιαφέροντα και χρήσιμα για εσάς. Τα ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς θα έχουν καλή εξέλιξη, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Μην συμπεριφέρεστε αυτάρεσκα, διότι η μοίρα θα βρει τον τρόπο να σας διαψεύσει.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα οι ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας στο σπίτι σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για μια πρόταση γάμου, έναν αρραβώνα ή γάμο. Οι πράξεις των ατόμων στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα έχουν θετική επίδραση στα σχέδια και τις δεσμεύσεις σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα δεν πρέπει να ανησυχείτε για τίποτα, παρόλο που κάποιες προσδοκίες σας μπορεί να καθυστερούν ή να μην λαμβάνετε πληροφορίες για αυτές. Σήμερα μην βασίζεστε σε ανθρώπους που ζουν έξω από την κοινότητά σας για τις ενέργειές σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να ανανεώσετε το σπίτι σας και να ψωνίσετε έπιπλα και διακοσμητικά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα αναλάβετε διάφορα καθήκοντα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας ή με τη δουλειά σας. Καλό θα ήταν να έχετε αρκετή ενέργεια και πόρους για να τα φέρετε εις πέρας. Η Τετάρτη φέρνει χρήματα στην οικογένεια ή μέσω της εργασίας σας. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιων απρόσμενων συναντήσεων και γεγονότων.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τετάρτη σίγουρα θα είναι μια μέρα γεμάτη αντιθέσεις. Σήμερα δεν χρειάζεται να προκαλέσετε τη μοίρα σας με διάφορες βιαστικές ενέργειες από την πλευρά σας. Η Τετάρτη θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ειδικά αν σχετίζονται με έναν σημαντικό σκοπό ή καθήκον. Εάν αφήσετε τον εαυτό σας να εμπλακεί σε μια σύγκρουση σήμερα, να είστε προετοιμασμένοι για δυσάρεστες συνέπειες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments