Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (17/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (17/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (17/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (17/9/19). Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από την Παρθένο που βρίσκεται ο πολεμιστής πλανήτης, διαχέει ενέργεια σε ό,τι κι αν κάνετε. Αυτή θα σας βοηθήσει με όσα χρειάζονται οργάνωση. Ίσως πρέπει να είστε περισσότερο προσηλωμένοι στις κινήσεις σας όσο ο Άρης παραμένει στην Παρθένο. Θέλετε να τα κάνετε όλα σωστά!

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο για τα επόμενα επτά χρόνια. Από εκεί θα σας αφυπνίσει και θα επιφέρει αλλαγές σε όσα θέλετε να οικοδομήσετε. Θα αποζητάτε περισσότερο πλέον όσα σας παρέχουν άνεση και ασφάλεια! Η Σελήνη περνά στον Ταύρο στην αρχή της ημέρας. Είστε προσγειωμένοι και εστιασμένοι. Η Σελήνη θα έχει συνάντηση με τον Ουρανό αργότερα. Μαζί θα σας δώσουν τα στοιχεία για το πού πρέπει να κατευθυνθείτε, προκειμένου να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας!

Την Τρίτη προσπαθήστε να μείνετε μακριά από πειρασμούς ή προσπάθειες χειραγώγησης. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σε αυτό που θέλετε να πείτε ή να κάνετε. Σήμερα είναι πιθανό να πέσετε σε αντιφάσεις με ένα άτομο του συγγενικού σας κύκλου, που γεννήθηκε στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Πολλοί από εσάς θα ταραχθείτε από δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν έναν άντρα. Θα πρέπει να αγνοήσετε τις ιδιοτροπίες μιας κόρης, εγγονής ή άλλης γυναίκας που είναι συγγενής σας. Μην φοβάστε να την αντιμετωπίσετε, εφόσον διατηρείτε την ειλικρίνεια και το ανοιχτό σας μυαλό με λόγια και ενέργειες.

Σήμερα ό,τι κάνετε πρέπει να είναι απαλλαγμένο από ψέματα, πονηριά ή οποιαδήποτε άλλη αρνητική επιρροή. Η σημερινή είναι μια ημέρα κατά την οποία η καθαρότητα στην ψυχή σας, θα καθορίσει τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα που θα λάβουν ή σημαντικές οικονομικές πληροφορίες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα είστε ανυπόμονοι στις ενέργειές σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να είστε υπερευαίσθητοι και ευερέθιστοι. Αυτή η κατάσταση θα έχει επιζήμια αποτελέσματα στις σχέσεις με τους ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή. Στη δουλειά σας, αυτή η διάθεση μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες αντιδράσεις από τους συναδέλφους ή τους πελάτες. Σήμερα αποφύγετε να φορτώσετε τους αγαπημένους σας με τις αμφιβολίες ή τους φόβους σας για το μέλλον.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε μια σημαντική δέσμευση ή συνομιλία, που θα καθορίσει τις ενέργειές σας για την προσωπική σας ζωή. Σήμερα να περιμένετε ένα έγγραφο ή πληροφορίες, από τα οποία θα εξαρτηθούν οι ενέργειές σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μπορεί να προκύψουν μικρά έσοδα στον προσωπικό σας προϋπολογισμό.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα είστε συναισθηματικά ασταθείς. Αυτή η διάθεση μπορεί να οφείλεται στις ανησυχίες σας, σχετικά με τα γεγονότα που περιμένετε να συμβούν. Σε γενικές γραμμές, οι ευθύνες σας θα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους στην οικογένειά σας. Τα περισσότερα γεγονότα σήμερα θα σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη διευθέτηση ενός εγγράφου ή μιας δέσμευσης οικονομικής φύσεως. Θα είναι μια περίπλοκη μέρα για ταξίδια, οπότε καλό θα ήταν να προσέξετε και να ακολουθήσετε πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Την Τρίτη δοκιμάστε να επιλύσετε με διακριτικότητα και διπλωματία μια δυσάρεστη κατάσταση που έχει προκύψει στην ερωτική ή στην προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα πάρετε μέρος σε μια συγκέντρωση για μια ευχάριστη περίσταση ή θα έχετε μια συνάντηση με φίλους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments