Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (17/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (17/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (17/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (17/9/19).

Κριός

Να είστε πρόθυμοι να ξεχάσετε την απροθυμία σας. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αλλά η ξεροκεφαλιά σας δεν προσφέρει τίποτα στην ερωτική σας ζωή. Χαλαρώστε. Πειραματιστείτε με διάφορους τύπους ανθρώπων σε διάφορες συνθήκες.

Ταύρος

Αν κλείνετε τα μάτια στην αλήθεια, δεν θα μπορέσετε να δείτε τον χαμό γύρω σας. Και παρόλο που αυτό το είδος ευτυχισμένης άγνοιας υπάρχει και έχει θέση στον κόσμο, δεν ταιριάζει σε εσάς. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά – ακόμη και αν δεν λέτε τίποτα, καλό είναι να ξέρετε τι συμβαίνει.

Δίδυμοι

Δεν είστε υπέρμαχοι της απλότητας. Δεν ήσασταν ποτέ. Δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα σας. Αν εσείς αδυνατείτε να ακολουθήσετε έναν λιτό τρόπο ζωής, μην πιέζετε τα άτομα με τα οποία συνδέεστε ερωτικά να σας ακολουθήσουν στην τρελή, περίπλοκη καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Αν το μόνο που θέλετε είναι να καθίσετε στο σπίτι σας με παγωτό και ρομαντικές ταινίες, κάντε το. Δεν είναι κακό να κρύβεστε για λίγο στο καβούκι σας, για να ανακάμψετε από μια συναισθηματική περιπέτεια. Θα μάθετε ποτέ από τα λάθη σας; Μάλλον όχι – απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας σας.

Λέων

Αυτό που χρειάζεστε για να τελειώσει καλά η μέρα σας, είναι πολλή και σκληρή δουλειά. Μην αφήνετε καμία εκκρεμότητα. Τελειώστε με όλες σας τις δεσμεύσεις. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε το βράδυ σας με καθαρή συνείδηση και ελεύθεροι υποχρεώσεων.

Παρθένος

Σήμερα θέλετε απελπισμένα να διασκεδάσετε. Αλλά μην αφήσετε αυτή την εμμονή να απορροφήσει εντελώς την προσοχή σας. Θα πρέπει πρώτα να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητες σας, οποιαδήποτε απόκλιση θα μπορούσε να προκαλέσει χάος. Μείνετε πιστοί στο καθήκον τώρα. Θα έχετε άφθονο χρόνο για έρωτες αργότερα.

Ζυγός

Τη νύχτα όλα είναι πιθανά. Οπότε ρίξτε το έξω. Κάντε κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα. Είτε είναι η παραμονή μιας ώρας σε ξενοδοχείο με το τελευταίο σας φλερτ, είτε ένα αυθόρμητο ταξίδι μόνοι σας, πηγαίνετέ το μέχρι τέλους.

Σκορπιός

Δημιουργήστε σωματική επαφή με κάποιον/α. Αν μη τι άλλο, είστε γεμάτοι σεξουαλική ένταση. Ποιος μπορεί να σας αντισταθεί; Επιδιώξτε ανταλλαγή βλεμμάτων ή αγγίξτε δήθεν τυχαία έναν/μία ανυποψίαστο/η σέξι τύπο/κοπέλα. Το πιθανότερο είναι ότι τα πράγματα θα οδηγήσουν σε μια ολονύχτια σεξουαλική συνεύρεση.

Τοξότης

Αν δεν ήσασταν τόσο υπομονετικοί, ένα λάθος φιλί θα μπορούσε να καταστρέψει όλο το ραντεβού σας. Αλλά εσείς δεν θα αφήνατε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχετε την διάθεση να τους μάθετε να φιλάνε σαν πρωταθλητές. Αν δεν πιάσουν το υπονοούμενο, πείτε το στα ίσια. Μην φοβάστε να επικοινωνήσετε. Μόνο έτσι θα πάρετε αυτό που θέλετε.

Αιγόκερως

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε μοιάζει εξαιρετικά ταπεινωτική: Απευθυνθήκατε στο άτομο που βγήκατε με το όνομα του/της πρώην σας, κάνατε σεξ από το πρώτο ραντεβού; Ξεπεράστε το. Εξάλλου η συμπεριφορά σας και ο χαρακτήρας σας θα μπορούσαν να αποστομώσουν οποιαδήποτε κακή κριτική.

Υδροχόος

Δεν θα μπορέσετε να ξεκινήσετε τίποτα καινούριο, αν δεν ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Η αρχική σας αντίδραση είναι να τρέξετε και να κρυφτείτε – ωστόσο δεν είναι υγιής. Ακόμη και εσείς δεν ξέρετε τι σας περιμένει στην επόμενη γωνία, οπότε μην σκέφτεστε υπερβολικά τις συνέπειες. Η ζωή απλά συμβαίνει.

Ιχθύες

Οι πληροφορίες που έχετε μπροστά σας, είναι κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές και ευχάριστες. Ο μόνος τρόπος να τις αντιμετωπίσετε, είναι να τρέξετε και να κρυφτείτε. Η πραγματικότητα είναι οδυνηρή αλλά θα μπορέσετε να επιβιώσετε. Αισθάνεστε έτοιμοι να καταρρεύσετε; Και αυτό στο πρόγραμμα είναι!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments