Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Προσπάθειες για να μπει η ΑΕΚ στο πανευρωπαϊκό «δίκτυο»

Ίλια Ίβιτς: Προσπάθειες για να μπει η ΑΕΚ στο πανευρωπαϊκό «δίκτυο»
Ίλια Ίβιτς: Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εργάζεται καθημερινά για να "δυναμώσει" την Ένωση.

Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να εργάζεται για την καλύτερη δυνατή σύσταση της ΑΕΚ στην αγορά. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Ίλια Ίβιτς πέρα από τα θέματα του ρόστερ της ομάδας, προσπαθεί να «βάλει» η ομάδα στο πανευρωπαϊκό «δίκτυο».

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει αυτή τη στιγμή αρκετές υποθέσεις να τον απασχολούν, είτε πρόκειται για αγορές, είτε για ανανεώσεις συμβολαίων ή πωλήσεις παικτών σε υψηλή τιμή. Για να καταφέρει όμως να πουλάει παίκτες σε υψηλές τιμές, σχετίζεται άμεσα με το «δίκτυο», όπου επιχειρεί να εισέλθει δυναμικά η ομάδα, με την παρουσία μεγάλων ξένων μάνατζερ.

Η ΑΕΚ χρειάζεται στοιχεία, όπως οι κατάλληλες διασυνδέσεις, είτε σε επίπεδο ομάδων είτε σε επίπεδο ατζέντηδων, ώστε να έχει τη δυνατότητα να πουλά παίκτες στις αγορές σε ακριβή τιμή και με υψηλή συχνότητα, αγοράζοντας παράλληλα από το πάνω ράφι, με σκοπό να δημιουργήσει υπεραξίες. Ο Σέρβος έχει επικεντρωθεί σε αυτό το κομμάτι, ώστε στο μέλλον να έρθουν συμφωνίες που, αφενός θα φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, αφετέρου θα μεγαλώσουν το όνομα της ομάδας στην αγορά.

Το αποτέλεσμα θα είναι να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με μεγάλους μάνατζερ του εξωτερικοί και ο Ίβιτς ελπίζει να πετύχει στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Ιβιτς: «Χαρούμενος που γύρισα στην οικογένεια της ΑΕΚ»

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έκανε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση από τότε που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ. «Είναι πρώτη τοποθέτησή μου ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Ο χορηγός της φανέλας για έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ είναι πάντα καθοριστικός. Ο ΟΠΑΠ για πολλά χρόνια στηρίζει τον αθλητισμό και στέκεται δίπλα στην κοινωνία με σημαντικές δράσεις. Για τους λόγους αυτούς του αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι η συνεργασία να είναι επιτυχημένη και τη σεζόν αυτή και να συνεχιστεί και στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά ο λακωνικός Σέρβος τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας