Αθλητισμός

Σωτήρης Νίνης: Φήμες για προσπάθεια επιστροφής

Σωτήρης Νίνης: Φήμες για προσπάθεια επιστροφής
Σωτήρης Νίνης: Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να προσέγγισε ξανά τον Παναθηναϊκό, αλλά η προσπάθειά του αποδείχθηκε... άκαρπη.

Σωτήρης Νίνης: Το άλλοτε μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξακολουθεί να ψάχνει τον βηματισμό του. Ο Νίνης, έπειτα από αρκετές προσπάθειες στο εξωτερικό, είτε στο Βέλγιο, είτε στο Ισραήλ, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίνης είχε προσπαθήσει να κάνει μια νύξη προς τον Παναθηναϊκό, επιδιώκοντας την δεύτερη επιστροφή του στον σύλλογο που τον ανέδειξε (είχε προηγηθεί εκείνη του 2015), ωστόσο δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πολλούς ποδοσφαιριστές στη θέση του Νίνη και δεν έκρινε εφικτή τη μεταγραφή του.

“Άκυρο” και σε πρόταση από Football League

Ο Νίνης το προσπάθησε πολύ στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, πηγαίνοντας στο Βέλγιο αλλά και το Ισραήλ, όμως δεν κατάφερε να… στεριώσει. Γι’ αυτό και ήρθε η πρόταση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Football League. Σύμφωνα με το Sportime, ο Νίνης έμαθε προσφάτως για ενδιαφέρον και πρόταση από την Καλαμάτα. Η πρόταση που του έκανε έφτανε τα 40.000 ευρώ, ενώ υπήρχε και ειδικός όρος να σπάσει το συμβόλαιό του όποτε θέλει, σε περίπτωση που έβρισκε κάτι άλλο, ωστόσο, ο 29χρονος δεν ανταποκρίθηκε.

Παράλληλα, υπήρχε μία κρούση από τη Super League 2, πέραν του ενδιαφέροντος του ΠΑΣ Γιάννινα που είχε προκύψει στο παρελθόν. Και για εκεί, όμως, ο άλλοτε διεθνής μεσοεπιθετικός δεν ψηνόταν.Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Νίνης δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Έχει κλείσει αρκετές πόρτες και σε όποιον μάνατζερ τον πλησιάζει λέει το ίδιο, ότι θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό. Υπάρχουν, ακόμη αγορές που είναι ανοιχτές, αν και τα δεδομένα δεν λειτουργούν υπέρ του.

Ο Νίνης κάνει ατομικές προπονήσεις στην Καισαριανή και περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνό του. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Ελλάδα ήταν το 2015 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια πήγε στο Βέλγιο, όπου έπαιξε για τις Σαρλερουά και Μαλίν. Ακολούθησε η Μακάμπι Πετάχ Τίβκα στο Ισραήλ και η Χάποελ Άσκελον. Έχει παίξει στο παρελθόν και στην Ιταλία με τη φανέλα της Πάρμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments