Διεθνή

Γερμανία: Πρόσφυγας κρατάει όμηρο ένα μωρό

Γερμανία: Πρόσφυγας κρατάει όμηρο ένα μωρό
Γερμανία: Ένας άνδρας από την Αφρική είναι ο δράστης της ομηρίας ενός βρέφους.

Γερμανία: Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην πόλη Wismar στην Βόρεια Γερμανία καθώς ένας πρόσφυγας από την Αφρική φέρεται , σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, να κρατάει όμηρο ένα μωρό.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η καταγωγή του  πρόσφυγα είναι από την Γκάνα και φέρεται να κρατά όμηρο το μωρό, μέσα σε ένα τοπικό γραφείο για ζητήματα αλλοδαπών.

 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση,  το βρέφος θα μπορούσε να είναι δικό του και το χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης για να τον αφήσουν οι αρχές να παραμείνει στην χώρα, ενώ η αστυνομία της πόλης πιστεύει ότι ο άνδρας είναι άοπλος.

Όπως αναφέρει το sputniknews.com,  oι τοπικές αστυνομικές Αρχές έχουν αποκλείσει το κτίριο και βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον άνδρα. Όλοι οι υπάλληλοι στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών έχουν εγκαταλείψει το κτίριο, σύμφωνα με την επικεφαλής της τοπικής διοίκησης Kerstin Weiss.  Η κατάσταση του βρέφους παρακολουθείται από γιατρό, καθώς ο φερόμενος γονιός του προσπαθεί να πείσει τις αρχές να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας που θα μπορούσε ουσιαστικά να τον σώσει από την απέλασή του από τη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments