Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (19/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (19/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (19/9/19)

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (19/9/19).

Κριός 

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να συνδεθείς με τη συμπόνοια σου… Γιατί εφαρμόζοντας τη δύναμη της αγάπης, θα μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή. Μην αφήνεις την παθιασμένη ενέργεια της καρδιάς σου να περιορίζεται με οποιονδήποτε τρόπο, επειδή θα βοηθήσει τη σχέση σου να «γλυκάνει». Η καλοσύνη και η ευαισθησία, πάντα κερδίζουν την υπεράσπιση ή την επιθετικότητα! Και αν επηρεάζουν τη σχέση σου, το ίδιο θα κάνουν και σε σένα.

Ταύρος

Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην εξέλιξή σου, πέρα από τη σφαίρα των ερωτικών σου. Και είναι πιθανό, η καριέρα σου να συνεχίσει να βρίσκεται, στην κορυφή της λίστας σου.Ωστόσο τα ερωτικά σου, θα συνεχίσουν να σου χτυπούν στον ώμο και να απαιτούν προσοχή! Και είναι σίγουρο ότι το χρωστάς τόσο στον εαυτό σου, όσο και στο ταίρι σου, το να συμμορφωθείς. Θα διακινδυνεύσεις, να δώσεις περισσότερη προσοχή, σε κάποιον άλλο τομέα της ζωής σου, αυτό το διάστημα. Κάνε τη σχέση σου, το άνετο καταφύγιο…. που μπορεί και πρέπει να είναι!

Δίδυμοι

Μια ασυνήθιστη ατμόσφαιρα θα επικρατεί στη σχέση σου! Αλλά δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο. Κάτι που σε φέρνει ένα σημαντικό βήμα πιο κοντά στο προσωπικό σου δυναμικό είναι απίθανο να έρθει με τον παραδοσιακό ή αναμενόμενο τρόπο. Όσο μεγαλύτερη προθυμία δείξεις να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, τόσο πιο εύκολα θ’ αποκτήσεις νέες προοπτικές στα ερωτικά σου. Ένα νέο κεφάλαιο που αρχίζει, μπορεί να απαιτεί να πειραματιστείς λιγάκι στο όνομα της αγάπης. Συνδέσου λοιπόν, μ’ αυτό που είναι διασκεδαστικό… κι ενδεχομένως συναρπαστικό!

Καρκίνος

Υπάρχει μια ισχυρή μεταμορφωτική ενέργεια, που επηρεάζει τώρα την ερωτική σου ζωή. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα πράγματα, στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα εντυπωσιαστείς με το ρυθμό ανάπτυξης μιας καινούργιας σχέσης. Μια νέα παθιασμένη ένταση, φαίνεται να επηρεάζει τα ερωτικά σου! Αν βρίσκεσαι σε σχέση ή ξεκινάς μια καινούργια, και νομίζεις πως τα ‘χεις δει όλα… τότε θα εκπλαγείς υπέροχα!

Λέων

Αν θέλεις περισσότερη ισορροπία στην ερωτική σου ζωή, τότε μάλλον είναι πολύ αδύνατο να το πετύχεις. Γιατί θα πρέπει να είσαι συγκεκριμένη, για το τι θέλεις να αλλάξεις…. και γιατί. Μην πιστεύεις ότι οι ρομαντικές προσδοκίες ή τα όνειρα πρέπει να είναι σε αναμονή, μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα που αντιμετωπίζεις στα ερωτικά σου! Επιτρέποντας στις μελλοντικές ερωτικές φαντασιώσεις σου να καθοδηγήσουν τις κινήσεις σου….θα είναι ο σωστός τρόπος για να προχωρήσεις, αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Μάλλον είσαι ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού σου, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Ευτυχώς, το σύμπαν φαίνεται να θέλει να σε βοηθήσει, να αντικαταστήσεις τα αρνητικά πρότυπα με θετικά…. και να αντικαταστήσεις την αυτοκριτική σου, με περισσότερη αγάπη και αυτοδιάθεση. Όσο νωρίτερα νιώσεις καλύτερα μέσα σου, τόσο γρηγορότερα θα λάμψεις εξωτερικά! Ο ρομαντισμός ή η αλλαγή της σχέσης σου, ξεκινάει από σένα!

Ζυγός

Αν κάποιος μπορεί να φέρει ισορροπία, αρμονία ή δικαιοσύνη σε μια ερωτική σχέση, τότε είσαι εσύ. Αυτή θα μπορούσε να είναι η κοσμική σου αποστολή αυτό το διάστημα. Και όλα αρχίζουν με την αυθεντικότητά σου, απέναντι στον αγαπημένο σου. Να είσαι έτοιμη να αποκαλύψεις ένα-δυο μυστικά, επειδή η δημιουργία ισορροπίας σε μια ερωτική σχέση, θα ξεκινήσει με την ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσά σας. Μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο να συζητήσετε και το θέμα της συγχώρεσης…που ίσως αφορά τον ένα ή και τους δυο σας!

Σκορπιός

Με λιγότερη προσπάθεια από ό, τι νομίζεις ότι θα χρειαστείς, μπορείς να βελτιώσεις την αίσθηση της ασφάλειας στη σχέση σου. Παρόλο που αυτό δεν θ’ απαιτήσει να αντιμετωπίσεις όσα σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια, το γεγονός πως ό,τι σου φαινόταν ασταθές στη σχέση σου, δείχνει πρόσφατα σημάδια ευχάριστης εξέλιξης, θα σε καθησυχάσει! Μια πιο ανοιχτή στάση, απέναντι σε ό,τι σε έκανε διστακτική ή προσεκτική, θα είναι το πρώτο βήμα, για να μπορέσει να συμβεί.

Τοξότης

Ακόμα κι αν είσαι βέβαιη ότι γνωρίζεις, τι είναι καλύτερο για σένα και τον εραστή σου, μπορείς να είσαι αυτή που δημιουργεί ανισορροπία ή ένταση χωρίς λόγο, εκφράζοντας υπερβολικά δυνατά τις απόψεις σου. Μπορεί να βλέπεις τη σχέση σου, από τη δική σου οπτική γωνία…αλλά είναι εξίσου σημαντικό, να καταλάβεις και τη θέση του εραστή σου. Θα μπορούσες να κερδίσεις πόντους, αν μπορέσεις ν’ ακούσεις όσα έχει να σου πει! Αν μια ουσιαστική και βαθιά συζήτηση ανάμεσά σας, αρχίζει να γίνεται έντονη και άβολη, τότε θα μπορούσαν να υπάρξουν οφέλη, αν αντιδράσεις σαν καλή ακροάτρια.

Αιγόκερως

Τα ερωτικά σου θέματα θα μπορούσαν σύντομα να γίνουν σύνθετα, αν αρχίσεις να ζυγίζεις τις πολλές ευθύνες, τόσο μέσα όσο και έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα . Είσαι πολύ ακέραια, και ίσως χρειαστεί να παλέψεις βαθιά μέσα σου για να εξασφαλίσεις, πως δε θ’ απογοητεύσεις τον αγαπημένο σου. Αυτή είναι η στιγμή για να αναθεωρήσεις τις ρομαντικές συμφωνίες ή τις δεσμεύσεις σου. Αν υπάρχει πιθανότητα να χάσεις τη μπάλα, τότε είναι καιρός να μιλήσεις και να αντιμετωπίσεις πιθανά προβλήματα, άμεσα.

Υδροχόος

Η σέξι μεταμόρφωση στα ερωτικά σου, θα πάρει τη μορφή της αυτογνωσίας και της αυτό ανακάλυψης, αυτή τη στιγμή. Όσο περισσότερο μαθαίνεις τον εαυτό σου, τόσο πιο ικανή θα είσαι να προσφέρεις τη συμπόνοια που χρειάζεται ο αγαπημένος σου. Οι εκ των προτέρων ρυθμίσεις, είναι πράγματι «ενισχυμένες» στα ερωτικά σου και σε βοηθάνε να επανεκτιμήσεις ορισμένες συμπεριφορές και πεποιθήσεις! Αλλά με σκοπό να κάνεις ένα σημαντικό βήμα, προς ένα ολοκαίνουργο παθιασμένο δυναμικό!

Ιχθύες

Θα αισθανθείς πως υπάρχουν πολλοί λόγοι, για να εξακολουθείς να διατηρείς ένα συναισθηματικό φραγμό, από το να τον αφαιρέσεις αυτή τη στιγμή. Ωστόσο ένα μέρος του εαυτού σου, μπορεί να είναι πεπεισμένο ότι ο φραγμός που δημιούργησες, πρέπει να συνεχίσει να εξυπηρετεί ένα σκοπό. Παρόλο που η ρομαντική ιστορία ή η ιστορία των σχέσεων που είχες μέχρι τώρα, να περιέχουν περισσότερα από ένα δύσκολα ή οδυνηρά μαθήματα στον έρωτα, η παθιασμένη καρδιά σου αξίζει να σου χαρίσει την ελευθερία που χρειάζεται, για να συνδεθείς με τις δυνατότητες που προσφέρονται. Μην πιστεύεις ότι πρέπει να στερήσεις τον εαυτό σου…. Επ’ αόριστο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments