Αθλητισμός

ΑΕΚ: Η έλευση Ίβιτς “πάγωσε” τις σχέσεις με Κωνσταντινίδη

ΑΕΚ: Η έλευση Ίβιτς “πάγωσε” τις σχέσεις με Κωνσταντινίδη
ΑΕΚ: Η έλευση του Ίλια Ίβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή «πάγωσε» αρκετά τις σχέσεις της «Ένωσης» με τον Κώστα Κωνσταντνίδη

ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς ανέλαβε περίπου πριν από ένα μήνα το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην «Ένωση», διαδεχόμενος τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να εργάζεται για την καλύτερη δυνατή σύσταση της ΑΕΚ στην αγορά. Ήδη έχει ξεχωρίσει περιπτώσεις παικτών, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα μελλοντικά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο ίδιος έχει τον δικό του κύκλο επαφών και θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό στον συγκεκριμένο τομέα έχει τον δικό του αντίκτυπο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport». Κι αυτό γιατί πλέον έχουν «ψυχρανθεί» οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον Κώστα Κωνσταντινίδη. Ο παλαίμαχος άσος δραστηριοποιείται ως μάνατζερ και είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Λυμπερόπουλο, όπως και με άλλα πρόσωπα εντός ΑΕΚ, προτείνοντας τους αρκετές περιπτώσεις παικτών. Ωστόσο, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο η εν λόγω… σχέση δεν υφίσταται πλέον.

Ίλια Ίβιτς: Ο Κωστένογλου και το «σκανάρισμα» της αγοράς

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αποφάσισε ότι ο Νίκος Κωστένογλου ήταν η κατάλληλη λύση για τη μετά – Καρντόσο εποχή. Ο «στρατιώτης» Κωστένογλου μονιμοποίηθηκε για την τρέχουσα σεζόν, έχοντας ήδη επιδείξει έργο, με τις τρεις συνεχόμενες νίκες που μετρά στον πάγκο της ομάδας. Επί των ημερών του, η ΑΕΚ πέρασε από την Τραπεζούντα (έστω χωρίς αντίκρισμα), ενώ ακολούθησαν οι νίκες στην Τρίπολη και ΟΑΚΑ, κόντρα στη Λαμία. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν για τον Κωστένογλου, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλύτερο από ποτέ και όλοι πιστεύουν ότι η σεζόν μπορεί όχι απλά να σωθεί, αλλά να χτιστεί και κάτι καλό στην πορεία, από τη στιγμή δε που η αντίδραση ήταν άμεση και η «Ένωση» μπήκε σε τροχιά νικών.

Πάντως, ο Ίλια Ίβιτς επιθυμεί να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πιστεύει τον Κωστένογλου, αλλά δεν παύει να τσεκάρει ό,τι κυκλοφορεί στην αφορά, προκειμένου να καταρτίσει τη λίστα του.

Μια λίστα που, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sportime, θα χρησιμοποιηθεί εάν και εφόσον υπάρξει ανάγκη, είτε κατά τη διάρκεια της σεζόν, είτε το επόμενο καλοκαίρι. Για την ώρα, όχι απλώς δεν υπάρχει θέμα με Κωστένογλου, αλλά ο παλαίμαχος κόουτς απολαμβάνει την πλήρη στήριξη της διοίκησης.

Πιστεύει τον Γιακουμάκη ο Κωστένογλου

Με την απουσία του Νέλσον Ολιβέιρα λόγω του τραυματισμού του, ο Νίκος Κωστένογλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στην κορυφή της επίθεσης τον Έλληνα επιθετικό. Κόντρα στη Λαμία λοιπόν την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Γιακουμάκης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Ο νεαρός φορ πάλεψε πολύ κόντρα στους αμυντικούς της Λαμίας, αλλά φάνηκε η έλλειψη ρυθμού και αυτοπεποίθησης. Ο Γιακουμάκης θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να καταφέρει να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και να αποτελεί τη no.1 λύση πίσω από τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments