Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: Προσπαθούν να τον “συνεφέρουν” στον ΠΑΟΚ

Λέο Ζαμπά: Προσπαθούν να τον “συνεφέρουν” στον ΠΑΟΚ
Λέο Ζαμπά: Ο Βραζιλιάνος άσος δεν βρίσκει τον καλό εαυτό του και στις τάξεις του ΠΑΟΚ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον επαναφέρουν.

Λέο Ζαμπά: Το φετινό ξεκίνημα της σεζόν για τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ιδανικό ακριβώς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε τη χρονιά αφήνοντας πολλές ελπίδες μετά τη σκληρή «μάχη» που έδωσε με τον Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς ναι μεν αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έχασαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν για πρώτη φορά της συμμετοχή τους στους ομίλους της, αλλά κοίταξαν στα μάτια τον «Αίαντα», έχοντας μάλιστα και αρκετά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης στο Άμστερνταμ.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε πικρό αποκλεισμό και από το Europa League από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ και στο πρωτάθλημα αν και έχει κάνει το τρία στα τρία, δεν έχει παρουσιάσει και πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Ένας από τους παίκτες που μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει σε αρκετά χαμηλές «πτήσεις» τη σεζόν είναι ο Λέο Ζαμπά. Την περασμένη σεζόν, οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν στο να θεωρηθεί ως ένα από τα «κεφάλαια» του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός Βραζιλιάνος σκόραρε επτά φορές, μοίρασε έντεκα ασίστ σε 39 συμμετοχές και ουσιαστικά κέρδισε με το σπαθί του την εκτίμηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία μεταφέρθηκε και στον Άμπελ Φερέιρα.

Λέο Ζαμπά: Αγνώριστος τη φετινή σεζόν

Μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να δει όσα και ο προκάτοχος του, καθώς ο Ζαμπά εμφανίζεται αρκετά αγνώριστος. Όχι μόνο αγωνιστικά, έχοντας μέτρια απόδοση σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί, αλλά και στην καθημερινότητα μέσα στην ομάδα. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα πριν από λίγο καιρό, ο Βραζιλιάνος εμφανιζόταν με… τουπέ στα αποδυτήρια, αντιδρούσε στις παρατηρήσεις του Αμπέλ Φερέιρα με ύφος, ενώ στην επιστροφή από την Μπρατισλάβα έγινε θέμα συζήτησης για το «εγώ» του στο παιχνίδι, σε σημείο που έφθασε στα αυτιά της οικογένειας Σαββίδη.

Μέσα σε όλα αυτά, ο εκπρόσωπός του, Λέο Κορνατσίνι τα έχει «σπάσει» με την εταιρεία Elenko και ο Ζαμπά καλείται να επιλέξει το ποιος θα τον εκπροσωπεί στο μέλλον, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να… ανησυχούν για τη συμπεριφορά του. Γι’ αυτό και σύμφωνα με το «Sportime» έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες του για να τον… επαναφέρουν, αλλά γιατρειά πουθενά. Ο ίδιος δείχνει να μην έχει καμία αντίδραση μέχρι στιγμής.

Βέβαια, όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, οι χειρισμοί στην συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να είναι ιδιαίτερα λεπτοί, καθώς κάτι τέτοιες περιπτώσεις (και κυρίως ο τρόπος χειρισμού τους) είναι που προκαλούν σοβαρές, και πιθανώς αμετάκλητες, επιπλοκές σε σχέσεις. Άλλωστε, στις τάξεις του ΠΑΟΚ το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται πλέον είναι να χαλάσουν εντελώς οι σχέσεις της ομάδας με τον Ζαμπά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments