Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Παρασκευής (20/9/19)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Παρασκευής (20/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Παρασκευής (20/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Παρασκευής (20/9/19).

Κριός

Η σημερινή είναι μια από αυτές τις μέρες – και νύχτες – όπου είναι εξαιρετικά σημαντικό να είστε μαζί με τον/τη σύντροφό σας. Σχεδιάστε μια περιπέτεια μόνο για εσάς τους δύο, αφήνοντας άφθονο χώρο για παρακάμψεις και απρόσμενες διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Ταύρος

Πρόκειται να πάρετε κάποιο δώρο ή κάτι που θα αγοράσετε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας; Σήμερα φροντίστε να το σκεφτείτε καλά, για να πάρετε κάτι που να αξίζει. Ή μήπως πρόκειται για κάτι που δεν έχει σχέση με υλικά αγαθά;

Δίδυμοι

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, εξαρτάται από εσάς να αναλάβετε τα ηνία σήμερα. Ξεκινήστε μια συζήτηση ή προτείνετε κάποιο σχέδιο. Η δυναμική σας προσέγγιση θα είναι ανοιχτή σε έναν υγιή διάλογο.

Καρκίνος

Υποπτεύεστε ότι ο/αγαπημένος/η σας σάς κρύβει κάτι; Πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, σκεφτείτε ότι μπορεί να πρόκειται για μια ευχάριστη έκπληξη… Ή μήπως κάνετε προβολή και έχετε εσείς κάτι να μοιραστείτε μαζί τους;

Λέων

Σήμερα εσείς οι δύο θα διασκεδάσετε ό,τι και αν αποφασίσετε να κάνετε μαζί. Μπορείτε απλά να κάνετε μερικές δουλειές, να γελάσετε και να περάσετε όμορφα. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε κάποιες δραστηριότητες που θα σας επιτρέψουν να μάθετε, να δείτε ή να κάνετε κάτι καινούργιο και η απόλαυση θα είναι μεγαλύτερη.

Παρθένος

Είστε στην τσίτα και γεμάτοι ενέργεια, κάτι που για τον/την αγαπημένο/η σας σημαίνει ότι είστε ένας γλυκός μπελάς. Προγραμματίστε να κάνετε κάτι μόνοι σας για να μην τους εξαντλήσετε.

Ζυγός

Έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση ανάμεσα σε εσάς τους δύο, που πρέπει να επιλυθεί σήμερα… Και μπορεί να βάλει σε δοκιμασία τις διπλωματικές και διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Τι λέτε να κάνετε ανακωχή μέχρι να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα;

Σκορπιός

Αισθάνεστε εκνευρισμένοι, αλλά από πού προέρχεται όλη αυτή η επιθετικότητα; Και το πιο σημαντικό, προς τα πού θα την κατευθύνετε; Μην γίνεστε απρόβλεπτοι στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον/στην αγαπημένο/η σας.

Τοξότης

Σήμερα όλα θα πρέπει να είναι μέλι γάλα μεταξύ σας, αν τα άστρα έχουν κάποιο λόγο σε αυτό. Χαλαρώστε, διασκεδάστε, πηγαίνετε για κολύμπι ή για μια βόλτα. Αν κάνετε μαζί κάτι που θα σας βοηθήσει να ιδρώσετε, θα ανάψει το πάθος ανάμεσά σας.

Αιγόκερως

Αντί να είστε διαρκώς στην πρίζα, μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια ρεαλιστική οπτική και να σας καθησυχάσει. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχετε σχέση.

Υδροχόος

Συνήθως δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα η άποψη των άλλων και αυτό ισχύει ιδιαίτερα σήμερα. Παρά ταύτα, καλό θα ήταν πριν ξεκινήσετε να κάνετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, να ενημερώσετε τον/την αγαπημένο/η σας για το αν θα γυρίσετε σπίτι έγκαιρα για το δείπνο.

Ιχθύες

Σήμερα είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα. Και αν προσθέσετε και την ιδιαίτερη συναισθηματική κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σας, καλό θα ήταν να προχωρήσετε με προσοχή. Καλύτερα να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments