Αθλητισμός

Γιάκομπ Γιόχανσον: Τρίτη ρήξη χιαστών για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Γιάκομπ Γιόχανσον: Τρίτη ρήξη χιαστών για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ
Γιάκομπ Γιόχανσον: Ο πρώην αμυντικός χαφ της ΑΕΚ υπέστη για τρίτη φορά ρήξη χιαστών.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Ο Σουηδός χαφ είχε έρθει στη χώρα μας όταν ακόμα η ΑΕΚ ήταν στην δεύτερη κατηγορία. Με τις εμφανίσεις του έδειξε ότι είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Όταν έπαιξε δίπλα του ο Αντρέ Σιμόες έκαναν ένα από τα καλύτερα διδιμα στο χώρο του κέντρου στην Super League. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε τα πάντα προκειμένου να μείνει στην ομάδα, αλλά  ο Γιόχανσον ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Ο Σουηδός μέσος ήταν διεθνής με την Εθνική της χώρας του και πίστευε πως είχε έρθει η ώρα να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά από αρκετά νωρίς είχε ξεκαθαρίσει ότι θα αποχωρήσει όταν τελειώσει το συμβόλαιο του. Στο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ έπαθε ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για όλη την χρονιά, ενώ δεν μπόρεσε να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, παρά το γεγονός ότι η χώρα του πήγε στα τελικά με δικό του τέρμα.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Και πάλι άτυχος

Παρά τον σοβαρό του τραυματισμό ο Γιόχανσον πήρε μεταγραφή στην Ρεν. Όπως αποδείχθηκε υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην αποθεραπεία του με αποτέλεσμα να μείνει για περισσότερο χρόνο εκτός δράσης. Ο μέσος της Ρεν τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας. Και τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν τέσσερις μέρες μετά επιβεβαίωσαν πως ο Σουηδός υπέστη την τρίτη ρήξη χιαστού μέσα σε τρία χρόνια. Μάλιστα, είναι σε διαφορετικό πόδι σε σχέση με όταν είχε τραυματιστεί στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 στο ματς με την Ιταλία.

Η συγκεκριμένη είδηση στεναχώρησε τους φίλους, αλλά και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Άλλωστε οι “κιτρινόμαυροι” έχουν να λένε το πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι ο Γιόχανσον και πόσο σωστός επαγγελματίας ήταν όλα τα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Η Ένωση με σχετική ανάρτηση στο Facebook έδειξε την στήριξη της στον Γιάκομπ Γιόχανσον “Είμαστε δίπλα σου!Stay strong , Jakob!💪 #aekfc #aekfamily”, ήταν η λεζάντα σε μια φωτογραφία του παίκτη με την κούπα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments