Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ 8-0

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ 8-0
Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ: Φοβερό σόου από τους "Πολίτες" οι οποίοι... σκόρπισαν στους... οκτώ ανέμους τη Γουότφορντ. Χατ τρικ ο Μπερνάρντο Σίλβα, από ένα οι Σίλβα, Αγκουέρο, Μαχρέζ, Οταμέντι και Ντε Μπρόινε.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ 8-0: Φοβερό σόου από τους “Πολίτες” οι οποίοι… σκόρπισαν στους… οκτώ ανέμους τη Γουότφορντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα “σοκαρίστηκε” την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Νόριτς του Τέεμου Πούκι την έριξε στα σκοινιά και όλοι περίμεναν ότι σήμερα θα αντιδράσει. Φυσικά, ουδείς ανέμενε ότι θα ξεσπάσει… καταιγίδα με γκολ στο Etihad.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, οι “Πολίτες” είχαν σημειώσει πέντε γκολ. Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα, τα οποία δίνουν στη Σίτι το ρεκόρ της μεγαλύτερης επικράτησης στην τρέχουσα σεζόν. Πρακτικά όμως, η ομάδα του Γκουαρντιόλα εξακολουθεί να βλέπει την “πλάτη” της Λίβερπουλ, μειώνοντας τη διαφορά στους δύο βαθμούς από τους “Reds”.

Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Πορτογάλος Μπερνάρντο Σίλβα, που σημείωσε χατ τρικ. Ήταν το πρώτο της καριέρας του στην Premier League και παράλληλα έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής από την Πορτογαλία που “ματώνει” τρεις φορές σε ένα ματς δίχτυα αντιπάλου στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πλην τούτου, η Σίτι είχε… πλουραλισμό, καθώς εκτός του Σίλβα, σκόραραν από ένα γκολ οι Αγκουέρο, Σίλβα, Μαχρέζ και Οταμέντι, με τον Ντε Μπρόινε να βάζει απλά το… κερασάκι στην τούρτα, στο 85ο λεπτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments