Αθλητισμός

Μιγκέλ Καρντόσο: Είχε “χάσει” και τους Πορτογάλους

Μιγκέλ Καρντόσο: Είχε “χάσει” και τους Πορτογάλους
Μιγκέλ Καρντόσο: Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ φαίνεται πως είχε "χάσει" και τους παίκτες που αποτέλεσαν δικές του επιλογές.

Μιγκέλ Καρντόσο: Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να εμπιστευτούν τον Πορτογάλο τεχνικό για να φτιάξει μια ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς. Παρά το γεγονός πως υπήρχε καλό κλίμα στο ξεκίνημα, τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα. Το δεύτερο παιχνίδι με την Κραϊόβα έστειλε τα πρώτα μηνύματα, και τα ματς με Τράμπζονσπορ και Ξάνθη οδήγησαν ουσιαστικά τον έμπειρο τεχνικό στην έξοδο.

Οι παίκτες είχαν αρκετά παράπονα από τον προπονητή τους. Πρώτος και καλύτερος ο Μάρκο Λιβάγια που σε αρκετές περιπτώσεις εξέθεσε τον Καρντόσο όταν αγωνιζόταν και ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Πορτογάλος κόουτς έχασε τα αποδυτήρια. Ακόμα και τους συμπατριώτες του. Ο Αντρέ Σιμόες είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου και την ίδια ώρα τόνισε πως δεν έχει σχέση με τον πρώην προπονητή του. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Έντερ Λόπεζ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε χάσει ακόμα και τους παίκτες που αποτέλεσαν προσωπικές του επιλογές. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Σιμάο. Ο Πορτογάλος χαφ ήρθε στην ΑΕΚ μετά από εισήγηση του προπονητή. Ωστόσο πριν από λίγες μέρες τόνισε πως η αλλαγή στον σύλλογο ήταν μονόδρομος.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ήρθε στην ΑΕΚ και «τρελάθηκε» μαζί της

Μπορεί λοιπόν ο Ολιβέιρα να έκανε δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το αν πρέπει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά αυτό άλλαξε άμεσα από τη στιγμή που μπήκε στο «κιτρινόμαυρο» κλίμα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένοι με το πόσο ορεξάτος και παθιασμένος είναι ο Πορτογάλος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν «σκασμένος» με τον τραυματισμό του καθώς είχε βρει τα πατήματα του.

Η συνεργασία του με τον Μάρκο Λιβάγια είναι εξαιρετική και εντός της ΑΕΚ πιστεύουν ότι οι δυο τους μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες. Παρά το γεγονός πως είναι ακόμα τραυματίας, ο Ολιβέιρα λέει στους συμπαίκτες του ότι θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments