Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ξάνθη: Τέλος Καρντόσο και Λυμπερόπουλος, στην έξοδο και ο Δημητριάδης

ΑΕΚ – Ξάνθη: Τέλος Καρντόσο και Λυμπερόπουλος, στην έξοδο και ο Δημητριάδης
ΑΕΚ - Ξάνθη: Η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στέλνει εκτός ΑΕΚ τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Σκέψεις απομάκρυνσης και του Δημητριάδη.

ΑΕΚ – Ξάνθη: Οι Ακρίτες… άλωσαν το Ολυμπιακός Στάδιο της Αθήνας επικρατώντας με 2-1 της Ένωσης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει… σκούπα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Λίγη ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης ήταν ραγδαίες. συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την απόφαση να «τελειώσει» τόσο τον Καρντόσο από τη θέση του προπονητή όσο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο από αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, όταν ο Μελισσανίδης βγήκε από το γήπεδο και συνάντησε τους οπαδούς της ΑΕΚ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φώναξε «τους έδιωξα όλους» για να χειροκροτηθεί από τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως, τονίζεται πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραιτήθηκε και πως θα υπάρξει συνάντησή του με τον Μηνά Λυσσάνδρου το πρωί της Δευτέρας.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι αλλαγές στην ΑΕΚ δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους θ’ αποτελέσει και ο Βασίλης Δημητρίαδης, καθώς ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν πρόκειται να συνεχίσει στη θέση του, κάτι που θα επισημοποιηθεί τις προσεχείς μέρες.

Original σε παίκτες: «Ντροπή, αυτοί πριν μία εβδομάδα έχασαν για πλάκα από τον Παναθηναϊκό»

Σκληρές ατάκες ειπώθηκαν από στελέχη της Οriginal στους παίκτες της ΑΕK μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη. Εκπρόσωποι του μεγαλύτερου οπαδικού συνδέσμου της Ένωσης βρέθηκαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και τα «έψαλαν» στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» για την απογοητευτική εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στους Ακρίτες.

«Ντροπή σας, δεν κάνετε για την ΑΕΚ. Αυτοί πριν μια εβδομάδα έχασαν για πλάκα από τον Παναθηναϊκό. Παίρνει και κάποιους που δεν πρέπει η μπάλα, αλλά δεν κάνετε για την ΑΕΚ, ντροπή σας. Ούτε ψυχή ούτε πάθος…» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων.

Έφυγε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα από το ΟΑΚΑ ο Καρντόσο

Λόγω της γενικότερης αναστάτωσης που επικράτησε, ο Μιγκέλ Καρντόσο έδειξε να επηρεάζεται αρκετά σε σημείο να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Ο Πορτογάλος τεχνικός κλείστηκε στο γραφείο του με τους συνεργάτες έπειτα από την συνέντευξη τύπου, ρωτώντας χαρακτηριστικά αν θα ήταν ασφαλέστερο να διανυκτερεύσει στο σπίτι του βοηθού του Νούνο Μπαπτίστα από το να μεταβεί σπίτι του. Σε κάθε περίπτωση, ζήτησε να αποχωρήσει με ασφάλεια, όπερ και εγένετο, μιας και την στιγμή εκείνη το ΟΑΚΑ είχε αδειάσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments