Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο (21/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο (21/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (21/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (21/9/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τη θέση του στον Αιγόκερω, ο πλανήτης της πειθαρχίας απαιτεί από εσάς να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας: Να οικοδομήσετε πάνω σε αυτό και να επιδείξετε τις ικανότητές σας! Ο Δίας από τον Τοξότη σχηματίζει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αρκεστείτε μόνο σε αυτά που γνωρίζετε!

Το τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται σήμερα στους Διδύμους. Απέχουμε μόλις μία εβδομάδα από τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Γι’ αυτό τώρα καλείστε να είστε πιο υπεύθυνοι, συνεπείς προς όσα λέτε και κάνετε. Πρόκειται για ένα μεταίχμιο ζωής για όλους! Η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από την Παρθένο. Ζητούνται αποδείξεις για όλα, γι’ αυτό να δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια. Επίσης, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Είναι μια όψη που αποκαλύπτει τα «αφανέρωτα», τα άγνωστα!

Το Σάββατο μπορεί να προκύψουν κάθε είδους γεγονότα και εμπειρίες συναισθηματικής φύσεως με την οικογένειά σας ή με τον/τη σύντροφό σας. Χαλαρώστε, απολαύστε τα μικρά πράγματα στη ζωή σας και αποφύγετε να δείχνετε θυμωμένοι ή λυπημένοι. Θα υπάρξουν προκλήσεις. Αν συναντηθείτε με κάποιον/α ή δεχτείτε επισκέψεις, θα είναι για κάτι δυσάρεστο. Μπορεί να σας ενοχλήσουν με ανόητα σχόλια ή παράπονα, αλλά μπορεί και να έρχονται με μια διάθεση διαφωνίας ή σύγκρουσης. Εξαρτάται από εσάς το πώς θα αντιδράσετε σε μια τέτοια κατάσταση… Αλλά καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε τα δυσάρεστα πράγματα με αγάπη, τόσο στις σκέψεις σας όσο και στη στάση του σώματός σας.

Η επιθυμία για αγάπη και αρμονία θα φέρει πολλούς ανθρώπους μαζί σήμερα, μέσω της δημιουργίας μιας νέας οικογένειας, ενός νέου ερωτικού δεσμού ή άλλων κοινών εμπειριών. Μην ψάξετε σήμερα μια λύση σε κάποιο οικονομικό πρόβλημα και αποφύγετε να μιλήσετε για ένα τέτοιο θέμα. Ένα ταξίδι ή κάποιο γεγονός που περιλαμβάνει άτομα από μακριά, θα προκαλέσει ανειλικρίνεια ή απερίσκεπτα (και δυσάρεστα) σχόλια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν άντρα, από τον οποίο θα μάθετε χρήσιμα ή ενδιαφέροντα πράγματα. Θα χαρείτε με την παρέα μιας γυναίκας που ξέρει πώς να διασκεδάζει. Τα προβλήματα σήμερα θα είναι βραχύβια, ασήμαντα ή η εξέλιξή τους δεν θα εξαρτάται από εσάς. Είναι πιθανό να λάβετε απρόσμενα χρήματα ή κέρδη.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα είναι μια μέρα ιδανική για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή μηνύματα. Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ασταθείς ή να μάθετε για ένα πρόβλημα υγείας κάποιου γνωστού σας. Σήμερα μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να σχεδιάσετε σημαντικές δεσμεύσεις για την επόμενη εβδομάδα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σας προκαλέσουν σύγχυση για λίγο, αλλά γρήγορα θα προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι, να επικεντρωθείτε σε κάποια καθημερινά καθήκοντα ή άλλες οικογενειακές ευθύνες. Σε γενικές γραμμές, αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τη συζήτηση ή την επίλυση διαφόρων επαγγελματικών ή επιχειρηματικών υποθέσεων. Το Σάββατο θα έχετε περίεργες εμπειρίες, που κρύβουν ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, ορισμένοι από εσάς θα βιώσουν κάποιο είδους χωρισμού.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο, κάθε γεγονός θα έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για τη ζωή σας. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να προκύψει κάποια σύγκρουση που θα αφορά κάποιο πρόβλημα στο σπίτι ή την επιθυμία σας να κάνετε μια αγορά. Για κάποιον/α από εσάς, η μέρα περιλαμβάνει μια επίσκεψη στο σπίτι συγγενών, φίλων ή γειτόνων. Σήμερα τα κύρια γεγονότα και οι δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με τη δική σας οικογένεια ή με τους συγγενείς σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments