Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σε σοβαρή κατάσταση οπαδός της Ένωσης μετά από ενέδρα θανάτου

ΑΕΚ: Σε σοβαρή κατάσταση οπαδός της Ένωσης μετά από ενέδρα θανάτου
ΑΕΚ: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας νεαρός φίλαθλος της Ένωσης μετά από ενέδρα θανάτου στο Παλαιό Φάληρο.

ΑΕΚ: Η Ένωση πέρασε από το Αγρίνιο με τέρμα του Μάρκο Λιβάγια. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν έντονη παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι είχαν στο πλευρό τους περισσότερους από 2.000 φίλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το δυναμικό “παρών” που έδωσαν δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Στις 02:30 τα ξημερώματα όταν τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ επέστρεφαν από το Αγρίνιο, όπου είχαν παρακολουθήσει τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναιτωλικό. Έξω από την πολυκατοικία, όπου διέμενε ο ένας από αυτούς, τους περίμεναν 15 οπαδοί άλλης ομάδας και τους επιτέθηκαν. Δυο από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο τρίτος μπήκε στην πολυκατοικία και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στο κενό από μπαλκόνι τρίτου ορόφου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και αυτή τη στιγμή  νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αντίπαλη ομάδα οπαδών, αν και μπήκε στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, δεν προκύπτει από μαρτυρίες να τον ακολούθησε μέχρι τον τρίτο όροφο, επομένως διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο φίλαθλος της ΑΕΚ βρέθηκε στο κενό.Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments