Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Παράπονα για τη διαιτησία από τους “ερυθρόλευκους”

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Παράπονα για τη διαιτησία από τους “ερυθρόλευκους”
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τι σχολίαζαν άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" για τον Στέγκεμαν και τους βοηθούς του.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν παρουσίασε την εικόνα που περίμεναν οι περισσότεροι εντός του συλλόγου, μένοντας στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι αιωνίων της 4ης αγωνιστικής της Super League 1. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι έχουν τα παράπονά τους από μερικές αποφάσεις του διαιτητή του ματς, Σάσα Στέγκεμαν.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι του Ολυμπιακού σχολίαζαν ότι ο Στέγκεμαν χαρίστηκε αρκετές φορές στους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έπαιξαν σκληρά και δεν τιμωρήθηκαν με κάρτες. Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι ήταν λάθος το γεγονός πως ο Γερμανός πήρε την απόφαση να δείξει επανάληψη στο χαμένο πέναλτι του Μακέντα στο 57′. Απόφαση που ανακλήθηκε πάντως, μετά την εξέταση της φάσης μέσω VAR.

Συν τοις άλλοις, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων που δόθηκαν ήταν λίγος χρόνος, καθώς οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν τις αλλαγές τους, ενώ σπαταλήθηκε αρκετός χρόνος και για το VAR. Οι ερυθρόλευκοι σχολίασαν ότι ο Στέγκεμαν ήταν “ανεπαρκής” για ένα τέτοιο ματς, τονίζοντας ότι ανάλογα πράγματα είχαν συμβεί και στην ισοπαλία στο περσινό ντέρμπι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο

Τέλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, ο οποίος δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς στο να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments