Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (22/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (22/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (22/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (22/9/19).  Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Αυτή είναι η τελευταία μέρα του Ήλιου στην Παρθένο και κηρύττει τη λήξη του φετινού καλοκαιριού… Από αύριο περνά στον Ζυγό!

Με τον Ήλιο ακόμη στην Παρθένο, να κάνετε όλοι σήμερα μια αποτίμηση όλων των πτυχών της ζωής σας. Έτσι θα οργανωθείτε, για να ετοιμάσετε τα επόμενο βήματά σας. Αύριο θα είναι η πρώτη μέρα της Εποχής του Φθινοπώρου, με την Φθινοπωρινή Ισημερία! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα. Αρχίστε να στήνετε ένα πιο άνετο περιβάλλον θαλπωρής… Η άνεση και η προσεγμένη διατροφή θα ωφελήσουν την υγεία σας!

Την Κυριακή προσπαθήστε να είστε ταπεινοί. Όσο και αν θέλετε να κάνετε ή να πάρετε κάτι, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Μάθετε να είστε υπομονετικοί (αν δεν είστε τέτοιο άτομο) και να ενεργείτε όταν οι περιστάσεις είναι ευνοϊκές. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας ξεκουραστείτε, μαζέψτε γνώσεις και δεξιότητες, απολαύστε τη φύση γύρω σας. Σήμερα θα έχετε περισσότερες επαφές με διάφορους τύπους ανθρώπων: Με εκείνους που μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε και με εκείνους που είναι συνεχώς θυμωμένοι ακόμη και με τον εαυτό τους.

Οι πληροφορίες που θα πάρετε από τους γνωστούς σας σήμερα, θα είναι ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για εσάς. Την Κυριακή πολλοί από εσάς θα χαρούν με ένα σημαντικό γεγονός, στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας. Σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε για γεγονότα του παρελθόντος που σχετίζονται με δυσάρεστες εμπειρίες. Δεν θα σας ωφελήσει σε τίποτα. Η επιθυμία σας να επιτύχετε μια οικονομική συμφωνία, θα παρερμηνευτεί ή θα αντιμετωπιστεί με άρνηση.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποιο μικρό κέρδος ή μια επιτυχία. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για εσάς. Να περιμένετε ενδιαφέροντα ή σημαντικά νέα από κοντά και μακριά. Σήμερα μπορεί να έχετε ξεχωριστές εμπειρίες, που σχετίζονται με ανθρώπους που ζουν στο ίδιο μέρος με εσάς.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Κυριακή θα είναι μια μέρα γεμάτη με απροσδόκητα γεγονότα, συναντήσεις ή νέα. Οι εμπειρίες της σημερινής μέρας θα σηματοδοτήσουν τα γεγονότα που θα προκύψουν στο κοντινό μέλλον. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε σήμερα, θα σας δείξουν τα λάθη και τις παραλείψεις σας. Δεν θα έχουν τον σκοπό να σας τιμωρήσουν ούτε θα οφείλονται σε λάθη άλλων ανθρώπων. Για εσάς, η Κυριακή θα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που θα σηματοδοτήσει την κατεύθυνση που θα πάρετε τις προσεχείς εβδομάδες.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Κυριακή μπορεί να είστε υπερβολικά ευαίσθητοι χωρίς λόγο και να αρπάζεστε εύκολα με τους γύρω σας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εργασία σας ή τις οικογενειακές σας σχέσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, μπορεί να αλλάξουν εντελώς τις τάσεις της επόμενης εβδομάδας – εάν τα αφήσετε να χειροτερέψουν. Να είστε προσεκτικοί και πάνω από όλα συνετοί, στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Για σήμερα μπορεί να έχετε προγραμματίσει από πριν κάποιες εργασίες, που σχετίζονται με ένα ακίνητο, σπίτι ή εξοχικό που έχετε στην ιδιοκτησία σας. Σήμερα μπορεί να συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση που θα σας επιβάλλει να επιλέξετε ένα κατάλληλο δώρο. Δυστυχώς, θα προκύψουν και κάποια δυσάρεστα γεγονότα που σχετίζονται με κάποια απρόοπτα περιστατικά ή δυσάρεστα νέα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments