Αθλητισμός

Γιάννης Αναστασίου: Το συμβόλαιο που τον κρατάει στον Ατρόμητο

Γιάννης Αναστασίου: Το συμβόλαιο που τον κρατάει στον Ατρόμητο
Γιάννης Αναστασίου: Η πίεση μεγαλώνει για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει ακόμη μία ευκαιρία.

Γιάννης Αναστασίου: Ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή χρονιά, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές στη Super League 1, μετρώντας 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη δημιούργησε ακόμα περισσότερη πίεση γύρω από τον τεχνικό του Ατρομήτου.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι ο επόμενος αγώνας κόντρα στον Παναιτωλικό έχει χαρακτήρα τελικού, γνωρίζοντας πως πρέπει η νίκη να έρθει πάση θυσία. Εντός γηπέδου, παράλληλα, είχε κάνει γρήγορη αλλαγή τον Ταλ Καχίλα, μια από τις πιο αμφισβητούμενες επιλογές του, κατανοώντας το πόσο δυσχερής γινόταν η κατάσταση.

Με όλες αυτές του τις πράξεις κατάφερε να παραμείνει έστω για αυτή την εβδομάδα, αν και σύμφωνα με το «Sportime» δεν είναι μόνο αυτές, που τον διατήρησαν στην «ηλεκτρική καρέκλα» του. Το συμβόλαιό του είναι «βαρύ» και κοστίζει περίπου 210 χιλιάδες ευρώ, κάτι που δεν καθιστά εύκολη σε καμία περίπτωση την αποδέσμευσή του, με αποτέλεσμα να πάρει ακόμη μια ευκαιρία.

Έντονες αποδοκιμασίες σε Αναστασίου

Αστέρας νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο χάρη στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και τα δυο γκολ (3′,7′) του Μαρκ Φερνάντεθ, έφθασε στην πρώτη νίκη και τους πρώτους του βαθμούς και προσπέρασε τον Ατρόμητο, ο οποίος ακόμη δεν έχει νίκη. Οι οπαδοί των Περιστεριωτών που βρέθηκαν στο Θεόδωρος Κολοτρώνης αποδοκίμασαν έντονα τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, μετά από τη λήξη του ματς. Ο Ατρόμητος μετά από τέσσερα ματς δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη – έχει δυο ισοπαλίες με ΑΕΛ και Λαμία – ενώ αποκλείστηκε από τη Λέγκια στα προκριματικά του Europa League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments