Αθλητισμός

Λούμπος Μίχελ: Μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη και πιθανότατα δραστηριοποιείται στον ΠΑΟΚ σε ρόλο συμβούλου

Λούμπος Μίχελ: Μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη και πιθανότατα δραστηριοποιείται στον ΠΑΟΚ σε ρόλο συμβούλου
Λούμπος Μίχελ: Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη, με την φημολογία να τον θέλει να παραμένει στην ομάδα σε ρόλο συμβούλου.

Λούμπος Μίχελ: Στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια του βρέθηκε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ντέρμπι του «Δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στον Άρη στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ίδιος παρακολούθησε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2. Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν πολύ κοντά σε μια τεράστια νίκη στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του, αλλά ο Μίσιτς με γκολ στο 97′ έσωσε την παρτίδα και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ είχε συνάντηση πριν από το μεγάλο ντέρμπι με με τον Ιβάν Σαββίδη στο «Μακεδονία Παλλάς». Όπως αναφέρει το «metrosport.gr», οι δύο άνδρες συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και δεν αποκλείεται ο άλλοτε διαιτητής να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Σλοβάκος αποχώρησε από το πόστο του τον Νοέμβριο του 2018.

ΠΑΟΚ – Άρης: Η συνάντηση τετ α τετ Γιώργου Σαββίδη και Θόδωρου Καρυπίδη

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τους «κιτρινόμαυρους», με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 στην Τούμπα. Ο Άρης βρέθηκε μια «ανάσα» από ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του, αλλά ο Μίσιτς με γκολ στο 97′ έσωσε την παρτίδα και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ.

Ένα στιγμιότυπο που συνέβη πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και πέρασε στα ψιλά, καθώς δεν ήταν κάτι που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, ήταν η σύντομη συνάντηση των Γιώργου Σαββίδη και Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ πριν από την έναρξη του αγώνα, παρουσία και του Μάκη Γκαγκάτση, όταν και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες πριν πάρει ο καθένας το δρόμο για τη δική του σουίτα όπου θα παρακολούθησε το ΠΑΟΚ–Άρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments