Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Έφυγε εκνευρισμένος από το ΟΑΚΑ ο Γάλλος

Ματιέ Βαλμπουενά: Έφυγε εκνευρισμένος από το ΟΑΚΑ ο Γάλλος
Ματιέ Βαλμπουενά: Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποχώρησε εκνευρισμένος από το ΟΑΚΑ μετά το ντέρμπι, εξαιτίας των σκληρών μαρκαρισμάτων που δέχθηκε στην αναμέτρηση.

Ματιέ Βαλμπουενά: Χωρίς νικητή έληξε το χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων», με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ. Ο Γκερέρο άνοιξε το σκορ και ο Σα έπιασε το πέναλτι του Μακέντα, αλλά οι «πράσινοι» βρήκαν τρόπο να απαντήσουν, σκοράροντας στο 90ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μολό. Το «Τριφύλλι» μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα έδειξε πως έχει ακόμα «σφυγμό», παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και κερδίζοντας χρόνο και ψυχολογία για τη συνέχεια. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας την πρώτη βαθμολογική τους απώλεια.

Πάντως, οι Πειραιώτες έχουν αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, Σάσα Στέγκεμαν. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σχολίαζαν ότι ο Στέγκεμαν χαρίστηκε αρκετές φορές στους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έπαιξαν σκληρά και δεν τιμωρήθηκαν με κάρτες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ» ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν από τους πιο εκνευρισμένους παίκτες των «ερυθρολεύκων», αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δέχθηκε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και ζήτησε αρκετές φορές από τον Γερμανό διαιτητή να είναι πιο σωστός στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά οι διαμαρτυρίες του δεν έπιασαν τόπο. Παράλληλα, από μεριές Ολυμπιακού υπογράμμιζαν ότι ήταν λάθος το γεγονός πως ο Γερμανός πήρε την απόφαση να δείξει επανάληψη στο χαμένο πέναλτι του Μακέντα στο 57′. Απόφαση που ανακλήθηκε πάντως, μετά την εξέταση της φάσης μέσω VAR.

Τέλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, ο οποίος δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς στο να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments