Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: «Μαζί και στα σκ… και στα καλά»

Νίκος Νταμπίζας: «Μαζί και στα σκ… και στα καλά»
Το μήνυμα του Νίκου Νταμπίζα στους παίκτες του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Νίκος Νταμπίζας: Η προηγούμενη βδομάδα ήταν πάρα πολύ δύσκολη για όλους στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε με την πολύ βαριά ήττα από τον Άρη στο «Βικελίδης», αλλά ολοκληρώθηκε με την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι Πράσινοι εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι. Προφανώς και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν πανηγυρίζουν για την ισοπαλία όμως δεδομένων των συνθηκών υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση κυρίως για την εμφάνιση της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Νίκος Νταμπίζας, που παρακολούθησε το παιχνίδι, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας με τη λήξη του. Εκεί, όπως αναφέρει η «Πράσινη», είχε το δικό του μήνυμα ενότητας να στείλει, αναφέροντας ουσιαστικά πως όλοι πρέπει να είναι… στις χαρές και στις λύπες μαζί.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη μαχητικότητα. Είμαστε όλοι μαζί θα στ@τ@, είμαστε όλοι μαζί και στα θετικά. Συνεχίζουμε με τον τρόπο αυτό όλοι ενωμένοι να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νταμπίζας και πλέον μένει να δούμε αν ο Παναθηναϊκός εμφανίσει αυτό το διαφορετικό του πρόσωπο και στα επόμενα παιχνίδια ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Δώνης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, αναφέροντας στους παίκτες πως αν παλεύουν, μπορούν να καταφέρουν σημαντικά πράγματα.

Δώνης στους παίκτες του: «Κανείς να μην πανηγυρίσει μια ισοπαλία»

Στο φετινό ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο φαβορί, λόγω της αγωνιστικής κατάστασης των Πράσινων τις τελευταίες αγωνιστικές. Ωστόσο το τελικό 1-1, δεν θα έπρεπε να πανηγυριστεί στο πράσινο στρατόπεδο, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν υποτιμητικό για το Τριφύλλι και ο Γιώργος Δώνης φρόντισε να προφυλάξει τους παίκτες του από μια τέτοια εικόνα.

Μόλις ακούστηκε λοιπόν το τελικό σφύριγμα στο ματς, ο τεχνικός των πρασίνων απευθύνθηκε στους παίκτες του και τους φώναξε να μην πανηγυρίσει κανείς. Σε μια πολύ συμβολική κίνηση του Έλληνα κόουτς που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο προσπάθειάς του να εμφυσήσει ψυχολογία μεγάλης ομάδας στους ποδοσφαιριστές του!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments