Ελλάδα

Απίθανη ανάρτηση Κραουνάκη για Ακριβοπούλου: Έσχατο κομματόσκυλο

Απίθανη ανάρτηση Κραουνάκη για Ακριβοπούλου: Έσχατο κομματόσκυλο
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης επιτέθηκε στην Κατερίνα Ακριβοπούλου από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Εδώ και λίγες ημέρες οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Ακριβοπούλου και Καψώχα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο. Αφορμή ήταν τα σχόλια που έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχετικά με την παρουσία τους στην κρατική τηλεόραση. Η κριτική του πρώην υπουργού οικονομικών προκάλεσε έντονη αντίδραση από τις δυο δημοσιογράφους, αλλά και από τον Παύλο Πολάκη που τους κάλυψε και έσπευσε να συστήσει στον Τσακαλώτο τον τερματισμό της κριτικής που τροφοδοτεί την εσωστρέφεια στο κόμμα του.

Με σημερινή του ανάρτηση στο Facebook συνοδευόμενη με μια φωτογραφία του με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Σταμάτης Κραουνάκης ζητά από τη δημοσιογράφο να σωπάσει καθώς όπως σημειώνει έκανε πολύ κακή τηλεόραση, σαν το έσχατο κομματόσκυλο και ζημίωσε με την στάση της την ΕΡΤ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά έγραψε:

Ήταν τότε στο Μηνά στο Σουνιο Ελπίζαμε γελούσαμε τους διάβαζα τα νούμερα της επιθεώρησης Κολλητάρια Μέτα ξαφνικά η Κατερίνα με έκοψε Δεν ήθελε να κριτικάρω Ήθελε να κάνει αυτό που έκανε Ε τώρα ας κριθεί Έκανε πολύ κακή τηλεόραση Σαν το έσχατο κομματόσκυλο Πρόσβαλε και το μέσον και το κόμμα Οφείλει να κάνει σιωπή Κριόα γιατί είναι και λαμπερή και άξια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments