Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: “Ντόπαρε” ψυχολογικά τους παίκτες της ΑΕΚ

Νίκος Κωστένογλου: “Ντόπαρε” ψυχολογικά τους παίκτες της ΑΕΚ
Νίκος Κωστένογλου: Ο τεχνικός της ΑΕΚ κάλεσε τους παίκτες της ομάδας του να αποδείξουν την αξία τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Νίκος Κωστένογλου: Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ωστόσο σύντομα αποδείχθηκε ότι ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί του πρότζεκτ που είχαν στο μυαλό τους οι “κιτρινόμαυροι”. Η έλευση του Έλληνα τεχνικού έφερε και πάλι την αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Ο Νίκος Κωστένογλου έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ψυχολογία των παικτών που μόνο στα ύψη δεν ήταν. Ειδικότερα στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια ο έμπειρος κόουτς κατάφερε να τον κάνει να νιώσει σαν ηγέτης και αυτό βγαίνει κάθε εβδομάδα στους αγώνες της ομάδας.

Νίκος Κωστένογλου: Τι είπε στους παίκτες του

Μέχρι τώρα ο Νίκος Κωστένογλου έχει οδηγήσει την ΑΕΚ σε νίκες σε δύσκολες έδρες όπως αυτή στην Τρίπολη και το Αγρίνιο. Ωστόσο το πρώτο μεγάλο κρας τεστ είναι το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα”ο “Κωστέ” έδωσε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό, ενώ άφησε το στίγμα του για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο Κωστένογλου, χαρακτηριστικά, θέλησε να τους εξηγήσει πως τώρα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να δείξουν τις αληθινές τους δυνατότητες ως σύνολο.

«Δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι σημαντικό πως πήραμε και το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δώσουμε συνέχεια σε όλο αυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ματς-πρόκληση για εμάς.

Μπορούμε όμως να το κερδίσουμε και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Μπορούμε, αρκεί να δείξουμε το πρόσωπο πρέπει», είπε στα αποδυτήρια ο προπονητής της ΑΕΚ, δίνοντας κι άλλες ψυχολογικές «ντόπες» στους αθλητές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments