Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον “Δικέφαλο του Βορρά”

ΠΑΟΚ – Άρης: Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον “Δικέφαλο του Βορρά”
ΠΑΟΚ - Άρης: Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα για τον ΠΑΟΚ, καθώς γράφτηκαν τόσο η εισβολή κάποιον οπαδών όσο και οι κροτίδες.

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο Τάσος Σιδηρόπουλος κατέγραψε στο φύλλο αγώνα τόσο της κροτίδες όσο και την εισβολή κάποιων οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Τούμπα. Όπως αναφέρει «to10.gr», ο Σιδηρόπουλος, αν και… παρέλειψε να γράψει το οτιδήποτε για όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια (και τα αυτιά) και να μην αναφερθεί στα γεγονότα του δευτέρου μέρους. Έτσι, κατέγραψε το γεγονός ότι μετά το γκολ του Ματίγια (1-2) εκτοξεύτηκε σωρεία μπουκαλιών και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σημειώνει και την εισβολή (σ.σ. ντου) στον περιβάλλοντα του αγωνιστικού χώρου οπαδών του ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι τους απώθησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας.

Παράλληλα, και η έκθεση της Αστυνομίας είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον ΠΑΟΚ. Καταγράφονται δύο εισβολές οπαδών από τη Θύρα 4 ως τον αγωνιστικό χώρο, μια μετά το 1-2 του Άρη και άλλη μια μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ. Καταγράφονται εκατοντάδες πυρσοί και δεκάδες κροτίδες που έκαναν δύσκολη την ζωή του τερματοφύλακα του Άρη. Καταγράφονται αντικείμενα που έβγαλαν φτερά και πέταξαν για να προσγειωθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, καταγράφηκε και ο σοβαρός τραυματισμός ενός φιλάθλου του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Θύρα 4. Κάποιος από την ίδια θύρα, σύμφωνα με «to10.gr» πέταξε μια κροτίδα, ο ίδιος θέλησε να την απομακρύνει κι εκείνη έσκασε στο χέρι του. Ο άτυχος οπαδός που διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, έχασε δύο δάχτυλα.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα από to10.gr:

ΠΑΟΚ – Άρης: Δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Πάντως, η καταγραφή του παρατηρητή και την ΕΛ.ΑΣ. για τα γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο του ΠΑΟΚ–Αρης, έτσι όπως έχει δοθεί στη δημοσιότητα, δεν προκαλεί καμία ανησυχία στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «metrosport.gr». Κι αυτό διότι δεν προβλέπεται κάποια ποινή αφαίρεσης βαθμών για τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι με την ψήφιση του νέου ΚΑΠ τον περασμένο Αύγουστο δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών για επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου ούτε φυσικά για ρίψη αντικειμένων.

Πλέον ο μοναδικός λόγος αφαίρεσης βαθμού (-1) είναι η διακοπή ή η μη τέλεση αγώνα. Συνεπώς, από όσα καταγράφονται, μεταξύ αυτών το άναμμα κροτίδων, μία εκ των οποίων δυστυχώς έσκασε στα χέρια άτυχου οπαδού, αλλά και πυρσών, η μόνη τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments