Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (24/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη (24/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (24/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (24/9/19).

Κριός

Ένα ραντεβού κατά τη διάρκεια της μέρας φαίνεται σαν μια πολύ καλή ιδέα: Γεύμα, βόλτες με τα ποδήλατα, μπάνιο στη θάλασσα ή μια επίσκεψη σε ένα ωραίο, ήσυχο μουσείο. Αν μια ερωτική προοπτική δεν είναι διαθέσιμη, πάρτε μαζί κάποιο φίλο και κάντε νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Σήμερα ευνοούνται οι υπαίθριες δραστηριότητες και η άσκηση στη φύση. Θα φέρουν λίγο χρώμα στα μάγουλά σας και θα σας προετοιμάσουν για ένα βράδυ γεμάτο νέες γνωριμίες και φλερτ!

Δίδυμοι

Οι φίλοι σας ξέρουν ότι ψάχνεστε για σχέση και θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες. Έχουν πρόσβαση σε έναν ολοκαίνουργιο κοινωνικό κύκλο. Αφήστε τους να σας βοηθήσουν!

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας πάρτε χαλαρά τα πράγματα στον ερωτικό τομέα. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους και ξαναδιαβάστε μηνύματα και e-mail πριν πατήσετε «αποστολή». Ωστόσο, το βράδυ τα άστρα λένε να γίνετε πιο τολμηροί και αυθόρμητοι.

Λέων

Μπορεί να θέλετε να γίνονται τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο… Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε τώρα. Κάτι που δεν είναι συνήθως του γούστου σας, μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εσάς. Σήμερα δοκιμάστε να ακολουθείτε αντί να ηγείστε.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, είναι πιθανότερο να μπλεχτείτε σε έναν καβγά παρά σε μια φιλική αλληλεπίδραση. Είστε τσαντισμένοι με κάτι, οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να επιλύσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί. Το βράδυ τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας μια γλυκιά και θετική ενέργεια που ενισχύει τη συμβατότητά σας με τους άλλους.

Ζυγός

Κάθε αλληλεπίδραση που θα έχετε σήμερα αξίζει την πλήρη προσοχή σας. Χαμογελάστε, κρατήστε οπτική επαφή, κάντε μια έξυπνη ερώτηση, πείτε κάτι αστείο. Θα φτιάξετε τη μέρα κάποιου/κάποιας και μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική σχέση.

Σκορπιός

Αν θέλετε δράση, σήμερα είναι η ευκαιρία σας! Κάντε κάτι για να αισθανθείτε ισορροπημένοι και σε φόρμα κατά τη διάρκεια της μέρας: Βάλτε τα καλά σας και πηγαίνετε εκεί που χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης… Σύμφωνα με τα άστρα, είναι εκεί που βρίσκεστε κι εσείς.

Τοξότης

Σκεφτείτε με φιλόδοξο, τολμηρό και γρήγορο τρόπο κατά τη διάρκεια της μέρας. Όσο περισσότερα πράγματα βλέπετε και κάνετε – και σε όσο περισσότερους ανθρώπους μιλάτε – τόσο πιο χαρούμενοι θα είστε. Μέχρι το βράδυ, η τάση σας να εστιάζετε στην λεπτομέρεια θα κάνει θαύματα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αισθανθείτε περισσότερο προσγειωμένοι, αν επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας και αν αρχίσετε να διεκπεραιώνετε πράγματα από τη λίστα με τα καθήκοντά σας. Το βράδυ τα άστρα ευνοούν τη διασκέδαση και τις ερωτικές γνωριμίες.

Υδροχόος

Η μέρα σήμερα κρύβει πολύ πιο συναρπαστική ενέργεια από όσο η νύχτα. Αξιοποιήστε την όσο περισσότερο μπορείτε. Γευματίστε με κάποιον/α υποψήφιο/α ερωτικό/ή σύντροφο ή τους φίλους σας και συνεχίστε με άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αναζητήστε μια περιπέτεια!

Ιχθύες

Αν τα πράγματα ή οι άνθρωποι γύρω σας δεν είναι όπως φαίνονται, τότε το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. Επίσης, έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια – κάνετε τις σωστές ερωτήσεις και ξέρετε ακριβώς τι να πείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments