Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα (23/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα (23/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (23/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (23/9/19). Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι βρίσκεται στον Καρκίνο, ζώδιο που κυβερνά τη μέρα που κυβερνά. Τα πάντα συναινούν στο να νιώθετε και να είστε άνετα και παραγωγικοί!

Η Σελήνη σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Είναι ιδανική στιγμή να θέσετε τα όριά σας, για να υπάρχει ισορροπία στη ζωή σας. Κάντε το, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Η σημερινή είναι η πρώτη μέρα της Εποχής του Φθινοπώρου, με την αντίστοιχη Ισημερία. Η μέρα και η νύχτα είναι ίσες, η αρμονία και η ισορροπία είναι απαραίτητοι παράγοντες. Αυτό ορίζει και το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό νωρίτερα!

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες προσωπικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα; Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για περισσότερη δουλειά. Αλλά πάντα θα ψάχνετε δραστηριότητες που μπορούν να σας φέρουν επιτυχίες, κέρδη ή άλλα οφέλη. Σήμερα θα επωφεληθείτε από κάποιες πληροφορίες που έχετε λάβει εδώ και καιρό. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για να ξαναέρθετε σε επαφή με άτομα στο ζώδιο των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα χαρείτε με την ευνοϊκή εξέλιξη, μιας περίπλοκης κατάστασης ή απώλειας στη ζωή ενός άντρα. Θα λάβετε θετική επιρροή, βοήθεια ή υποστήριξη για τις οικιακές σας υποθέσεις από ανθρώπους στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Σήμερα πολλοί από εσάς θα παραστούν σε μια συνάντηση που θα αφορά κάποιο παιδί ή έναν έφηβο.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή θα πάτε σε κάποιον οργανισμό για ένα σημαντικό θέμα. Η μέρα φέρνει νέα από κοντά και μακριά ή τον διακανονισμό σε ένα σημαντικό έγγραφο. Σήμερα μπορεί να υπάρξει ένας ελαφρύς πανικός που θα φύγει γρήγορα. Θα βιώσετε ένα σημαντικό ή ενδιαφέρον γεγονός, που σχετίζεται με κάποιο άτομο που ζει μακριά από σας ή είναι αλλοδαπός.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες επαφές και γνωριμίες που θα κάνετε. Η σημερινή μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός ή μια δέσμευση με ένα πρόσωπο άλλης εθνικότητας ή θρησκείας. Τη Δευτέρα θα έχετε λόγο για να χαρείτε, με κάποιο γεγονός ή με μια συζήτηση που θα κάνετε με το παιδί σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αλλαγές και λήψη σημαντικών αποφάσεων.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα λάβετε νέα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Σε γενικές γραμμές, η Δευτέρα φέρνει διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους που ζουν σε άλλα μέρη. Η σημερινή μέρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εξέλιξη σημαντικών επαγγελματικών ή επιχειρηματικών θεμάτων για εσάς.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας αναζητώντας λύση στα προβλήματά σας. Οι περιστάσεις θα είναι ευνοϊκές για κάτι τέτοιο σήμερα. Μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη ευκαιρία για την επίλυση ενός προβλήματος, που αφορά το σπίτι ή την περιουσία σας. Η Δευτέρα θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια ή συναντήσεις με ένα άτομο που έρχεται από άλλο μέρος. Οι συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα είναι κυρίως συναισθηματικής φύσεως.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments