Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (23/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα (23/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (23/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (23/9/19).

  • Κριός

Μην το παίρνετε πάνω σας καθώς η αυτοπεποίθησή σας στη δουλειά μεγαλώνει. Ένας τεράστιος εγωισμός θα βάλει φρένο στην ερωτική σας ζωή. Ενστερνιστείτε την καλή σας τύχη και μοιραστείτε την καλή σας ενέργεια με τους άλλους. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσουν να σας ζητάνε αυτόγραφα.

  • Ταύρος

Μην περιμένετε να σας συστήσει κάποιος/α σε ένα καινούργιο πρόσωπο. Εξαρτάται από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση. Και καθώς κάνετε αυτό, μοιραστείτε με αυτό το άτομο κάτι παράξενο και ενδιαφέρον για τον εαυτό σας. Αν μη τι άλλο, θα χαραχτείτε οπωσδήποτε στη μνήμη τους.

  • Δίδυμοι

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε χαμό. Και αυτή τη στιγμή η ζωή σας είναι τόσο χύμα που σας τρελαίνει. Κάντε μικρά βήματα. Ξεκαθαρίστε την αλληλογραφία σας και στη συνέχεια βάλτε σε μια τάξη το σπίτι σας. Μόλις ξεμπλοκάρετε συναισθηματικά, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για ερωτικές αναζητήσεις.

  • Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας. Αν βρίσκεστε σε αδιέξοδο – τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά – κάντε μια αλλαγή. Ο καιρός είναι ακόμη καλός, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές υπαίθριες δραστηριότητες όπως καγιάκ, πεζοπορία και αναρρίχηση.

  • Λέων

Σήμερα ενδιαφέρεστε και θέλετε να προσφέρετε όταν ακούτε για τα δεινά μιας ομάδας ανθρώπων ή για κάποιον άλλον σκοπό. Ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ασχολείστε μόνο με τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με έναν ανώτερο σκοπό. Θα γνωρίσετε και μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα με αυτόν τον τρόπο.

  • Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά σας δεν πάνε πολύ καλά και δεν είστε πια επικεντρωμένοι στους μακροπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να επανεστιάσετε τις προσπάθειες σας. Μην φοβηθείτε να κάνετε κάποιες επενδύσεις. Θα σας βγουν σε καλό.

  • Ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας. Αν αισθάνεστε ότι σας περιτριγυρίζει ένα κρύωμα, μείνετε στο κρεβάτι. Η σωστή διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ακούστε τις ανάγκες του σώματός σας. Και μη διστάσετε να ικανοποιήσετε τη λαχτάρα του οργανισμού σας για κάτι γλυκό.

  • Σκορπιός

Η διακριτικότητά σας θα φανεί ιδιαίτερη χρήσιμη σήμερα. Αν κάποιος/α σας ζητήσει να μπείτε στο ψητό και να του/της πείτε τι ακριβώς συμβαίνει, σκεφτείτε το λίγο πριν δώσετε μια απάντηση. Είστε σίγουροι ότι είναι έτοιμοι να ακούσουν την ωμή αλήθεια; Προσπαθήστε να τους την πείτε σιγά-σιγά.

  • Τοξότης

Ό,τι και αν κάνετε σήμερα, ακούστε το ένστικτό σας. Μην παρασυρθείτε από τα αλλόκοτα σενάρια που δημιουργεί η φαντασία σας. Η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να είστε ανοικτοί και έτοιμοι να ακούσετε όσα έχει να σας πει.

  • Αιγόκερως

Είστε στην τσίτα και αρκετά καταβεβλημένοι συναισθηματικά τώρα. Προσπαθήστε να μην εξαντλείτε τον εαυτό σας – ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα. Για τις επόμενες μέρες φροντίστε να αφήνετε έστω μια ώρα καθημερινά για να ξεκουράζεστε και να επεξεργάζεστε τις νέες πληροφορίες.

  • Υδροχόος

Να είστε προσεκτικοί με κάποιον/α υποψήφιο/α ερωτικό/ή σύντροφο με τον/την οποίο/α μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Παρόλο που είναι καλό να υπάρχουν κοινά στοιχεία, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Τόση πολλή ομοιότητα μπορεί να επιδεινώσει τα επίμονα συναισθηματικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε σε πολύ προσωπικό επίπεδο.

  • Ιχθύες

Μια αλλαγή προοπτικής είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να βρείτε νέες κατευθύνσεις στον ερωτικό τομέα. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας και επεκτείνετε τα γούστα σας. Αν μπορέσετε να δείτε πέρα από την επιφάνεια, θα βρείτε κάποιον/α αρκετά ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα που περιμένει να σας γνωρίσει καλύτερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments