Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «κομμένοι»

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «κομμένοι»
Παναθηναϊκός: Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Την ίδια ώρα είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν κάποιοι εξ αυτών δεν μπόρεσαν να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Το συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών έκανε ατομική προπόνηση, ωστόσο αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Ο λόγος για τους Μουνιέ, Τζανδάρη, Οικονόμου και Αρμενάκα, που πλέον θα γυμνάζονται ξεχωριστά, αλλά θα τεθούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι για τον Έλληνα τεχνικό και τα πλάνα του. Όπως αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και οι παίκτες δεν βρήκαν ομάδα, πρέπει να προπονούνται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αυξάνεται η αβεβαιότητα για το μέλλον του

Ο διεθνής εξτρέμ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης με τον Νίκο Νταμπίζα ήθελαν να χτίσουν μια ομάδα πάνω στον Τάσο Χατζηγιοβάνη και τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο δεύτερος πείστηκε από το πρόρτζεκτ των ανθρώπων της ομάδας, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον συμπαίκτη του. Ο νεαρός εξτρέμ φέρεται να έχει πάρει απόφαση να δοκιμάσει κάτι νέο.

Ο Έλληνας εξτρέμ έχει μπει σε μια «δίνη» λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του και δε βρισκόταν μεταξύ των επιλογών του Γιώργου Δώνη, σε έναν αγώνα όπου η ομάδα πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση. Εξαιτίας του συνδυασμού αυτού, λοιπόν, ο ίδιος κινδυνεύει, όπως αναφέρει η «Sportday», να μείνει στο περιθώριο τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Τα περιθώρια, παράλληλα, στενεύουν για τον ίδιο, αφού εκτός του ότι δεν έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» στην πρόταση που δεν του έχουν κάνει, δεν έχει βρει και ομάδα να ενδιαφερθεί «θερμά» για τον ίδιο, ενώ και ο ανταγωνισμός στη θέση, όπου αγωνίζεται, έχει αυξηθεί. Ο Νίκος Νταμπίζας, μάλιστα, προτίθεται να τον πουλήσει… όσο όσο, αν ακόμη δεν έχει πει το «ναι» μέχρι τον χειμώνα και το καθεστώς που επικρατεί για τον Χατζηγιοβάνη, χαρακτηρίζεται σε κάθε περίπτωση από πλήρη αβεβαιότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments