Αθλητισμός

Χουάν Χοσέ Περέα: Τον ετοιμάζει για Νέα Σμύρνη ο Δώνης

Χουάν Χοσέ Περέα: Τον ετοιμάζει για Νέα Σμύρνη ο Δώνης
Χουάν Χοσέ Περέα: Οι σκέψεις του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο.

Χουάν Χοσέ Περέα: Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Φεντερίκο Μακέντα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο ιταλός φορ υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να μείνει εκτός για το επόμενο εικοσαήμερο.

Ο Μακέντα θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ενώ θα επιστρέψει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τη θέση του Ιταλού στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα πάρει πιθανότατα ο Χουάν Χοσέ Περέα. Ο νεαρός Κολομβιανός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία όσο έχει αγωνιστεί ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές των Πρασίνων στο 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Περέα συνολικά 110 λεπτά που έχει αγωνιστεί, έχει προλάβει να κερδίσει δύο πέναλτι, να σημειώσει ένα γκολ που τελικά ακυρώθηκε και να προσφέρει στον Παναθηναϊκό την ενέργεια που δεν προσφέρει κανένας άλλος. Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι είπε πως ο Περέα δίνει πολλά στοιχεία στην ομάδα και με την τεχνική του και με τον ενθουσιασμό του, αλλά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

Ωστόσο τώρα, με τον Μακέντα στα… πιτς για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες λόγω της θλάσης, ο νεαρός Κολομβιανός πιθανότατα θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην αρχική ενδεκάδα. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με 4-4-2 και θα τοποθετήσει δίπλα στον νεαρό Κολομβιανό έναν εκ των Κολοβό, Ζαχίντ και Μπουζούκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments