Αθλητισμός

Λαμία: Χαμός στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με Πανιώνιο

Λαμία: Χαμός στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με Πανιώνιο
Λαμία: Το γκολ του Αραμπουλί στο 90'+3 προκάλεσε ένταση στα αποδυτήρια της Λαμίας.

Η Λαμία δεν έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στη Super League 1 και ο εκνευρισμός έχει ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή του ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η Λαμία δεν έχει πάρει ακόμα το “τρίποντο”, καθώς μετρά 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε μία ανάσα από την πρώτη της νίκη, ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αραμπουλί. Αυτή η ισοφάριση στο τέλος προκάλεσε μεγάλη ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, και σύμφωνα με δημοσιεύματα- παίκτες της ομάδας πιάστηκαν στα χέρια στα αποδυτήρια.

Όπως αναφέρει η “Sportime”, ο Δημούτσος μπήκε έξαλλος στα αποδυτήρια και άρχισε τα “γαλλικά”, κάτι που δεν έκανε για πρώτη φορά (σύμφωνα με το δημοσίευμα). Φαίνεται όμως πως τα όσα είπε ο 31χρονος χαφ ενόχλησαν αρκετά με αποτέλεσμα οι Βύντρα και Πλιάτσικας να πιαστούν στα χέρια μαζί του. Το θέμα πάντως έκλεισε με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν άμεσα πριν ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments