Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Κλωναρίδης και οι άλλοι δύο που “ψάχνονται”

ΑΕΚ: Ο Κλωναρίδης και οι άλλοι δύο που “ψάχνονται”
ΑΕΚ: Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης φέρεται να αναζητά πρόταση να αποχωρήσει από την «Ένωση», αλλά δεν είναι ο μόνος.

ΑΕΚ: Στο ξεκίνημα της χρονιάς ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ήταν ένας από τους παίκτες που έδειχνε να εμπιστεύεται αρκετά ο Μιγκέλ Καρντόσο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να τοποθετήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στην κορυφή της επίθεσης, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Κραϊόβα προτίμησε αυτόν αντί για τον Μάρκο Λιβάγια. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, ο Κλωναρίδης τραυματίστηκε με συνέπεια να μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του, τη στιγμή που οι Λιβάγια και Ολιβέιρα έδειχναν να συνεργάζονται άψογα, δείχνοντας πως αυτοί θα είναι το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ.

Η έλευση του Νίκου Κωστένογλου δεν διαφοροποίησε αρκετά τα πράγματα, καθώς ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να μην εμπιστεύεται τον Κλωναρίδη, αφήνοντας τον μάλιστα εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της «Ένωσης» κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος επιθετικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Το συμβόλαιο του Κλωναρίδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του, αλλά αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κλωναρίδη στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Βέβαια ο Ίλια Ίβιτς είναι ο άνθρωπος που θα αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Σέρβος θα κάνει την εισηγήσεις του στη διοίκηση και σε συνεννόηση με τον προπονητή που θα έχει η ομάδα θα παρθούν αποφάσεις. Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Έλληνας άσος «ψάχνεται» διαρκώς για να ξαναφύγει στο εξωτερικό.

ΑΕΚ: Δεν «καίγεται» να κρατήσει τον Κλωναρίδη – «Ψάχνονται» και οι Μάνταλος, Λιβάγια

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση για τον Κλωναρίδη, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη φορά αυτή θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φύγει από την ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Ένα ενδεχόμενο στο οποίο ούτε οι «κιτρινόμαυροι» θα ήταν αρνητικοί. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 26χρονος δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» που αναζητά προτάσεις από το εξωτερικό.

Κι αυτό γιατί και ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, φέρεται να έχει στο μυαλό του την αποχώρηση από την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι κέρδισε ξανά τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο και ο Μάρκο Λιβάγια, «ψάχνεται» για κάποια πρόταση από το εξωτερικό αν και τη δεδομένη χρονική στιγμή αποθεώνεται από άπαντες στην «Ένωση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments