Αθλητισμός

Γιόζιπ Μίσιτς: Ο Φερέιρα, η Σπόρτινγκ και η ρήτρα

Γιόζιπ Μίσιτς: Ο Φερέιρα, η Σπόρτινγκ και η ρήτρα
Γιόζιπ Μίσιτς: Πως συνδέεται η περίπτωση του Άμπελ Φερέιρα με τον 25χρονο Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Γιόζιπ Μίσιτς: Πως μπορεί η περίπτωση του 25χρονου Κροάτη να συνδέεται με την αντίστοιχη του Άμπελ Φερέιρα; Μπορεί, όταν βρίσκεται στη μέση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία άκουσε… εις διπλούν τον ΠΑΟΚ να της λέει “όχι” σε αντίστοιχες προτάσεις για τον Πορτογάλο προπονητή. Η στάση του ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Φερέιρα, θα επηρεάσει και την περίπτωση του Μίσιτς, τον οποίον ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει δικό του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday. Θεωρείται βέβαιο το ότι η Σπόρτινγκ δεν θα διαπραγματευτεί με την ίδια διάθεση, από τη στιγμή που ο “δικέφαλος του Βορρά” απέρριψε χωρίς να συζητήσει την προοπτική παραχώρησης του Φερέιρα.

Ωστόσο, στην υπόθεση του Μίσιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Εάν ο σύλλογος δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό της ρήτρας δηλαδή, οι Πορτογάλοι δεν μπορούν να κάνουν το… παραμικρό και ο ποδοσφαιριστής θα ανήκει πλέον στην ομάδα από τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ πίστευαν ότι θα μπορούσαν να επιτύχουν ένα deal προσφέροντας τα μισά, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μετά την ιστορία με τον Φερέιρα. Εν ολίγοις, εάν ο ΠΑΟΚ ρίξει στο τραπέζι ένα ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ, τότε η Σπόρτινγκ θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, δίνοντας την απάντηση που άκουσε στη δική της πρόταση για τον Φερέιρα. Δηλαδή… το “όχι”.

Δεν θα εγκατέλειπε εύκολα τον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Live Sport, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα άφηνε… τόσο εύκολα την Τούμπα. Το συμβόλαιό του είναι κλειστό τριετές με αποδοχές 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, την ώρα που η Σπόρτινγκ δεν του προσέφερε ούτε τα μισά χρήματα ετησίως. Έτσι, ακόμη κι αν ήταν δυσαρεστημένος στον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ισχύει, δύσκολα θα μπορούσε να φύγει. Πόσο μάλλον τώρα που ο Φερέιρα πιστεύει στο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει ζητήσει χρόνο μερικών μηνών για να φανούν τα πρώτα δυνατά αποτελέσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments