Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Περιμένει “σκληρή” μάχη κόντρα στην Λαμία

Ολυμπιακός: Περιμένει “σκληρή” μάχη κόντρα στην Λαμία
Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι η Λαμία στην προσπάθειά της να κόψει βαθμούς δεν θα διστάσει να θυσιάσει παίκτες της με κίτρινες κάρτες και σκληρά μαρκαρίσματα.

Ολυμπιακός: Απόλυτα προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο είναι οι Ερυθρόλευκοι για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην Λαμία. Ο Πέδρο Μάρτινς είδε τους ποδοσφαιριστές τους να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να χάσουν 2 βαθμούς στο ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με ελλιπή συγκέντρωση και δυναμισμό. Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκαν πολύ μαχητικοί και με τρομερή ένταση στο παιχνίδι τους. Αγωνίστηκαν με σκληράδα και έμπαιναν στις διεκδικήσεις με τρομερό δυναμισμό, με τους Βαλμπουενά και Ποντένσε να δέχονται την μεγαλύτερη πίεση.

Προκειμένου, λοιπόν, να είναι προετοιμασμένος σε ανάλογο σκηνικό, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως» παρόμοια συμπεριφορά. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι η Λαμία στην προσπάθειά της να κόψει βαθμούς δεν θα διστάσει να θυσιάσει παίκτες της με κίτρινες κάρτες και σκληρά μαρκαρίσματα.

Πέδρο Μάρτινς: Ετοιμάζει Αβραάμ και Τορισίδη για το ματς με Λαμία

Με αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος προπονητής στο παιχνίδι με την Λαμία (Σάββατο 28/9) για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Ανάμεσα σε αυτά τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν μία «ξεκούραστη» νίκη με καλή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ώστε να εστιάσουν το βλέμμα τους στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο αγώνας αυτός απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας επηρεάζει και το ματς πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Φανέλα βασικού διεκδικούν οι δύο πιο έμπειροι Έλληνες παίκτες του ρόστερ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πλαισιώσει στις θέσεις των στόπερ τον Ρούμπεν Σεμέδο, αντικαθιστώντας τον Γιασίν Μεριά που παίζει διαρκώς από το καλοκαίρι με την συμμετοχή και στο Κόπα Άφρικα. Την ίδια στιγμή, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται και ο «Τόρο» στην θέση του Ομάρ Ελαμπντελαουί που επίσης αγωνίζεται ακατάπαυστα. Θέση στο βασικό πλάνο, τέλος, διεκδικεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Τσιμίκα και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments