Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Τι ισχύει για το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Τι ισχύει για το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να διαχειριστούν το θέμα του νέου συμβολαίου του.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο Νορβηγός μπακ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA για το θέμα του νέου συμβολαίου του είχε αναφέρει πως: «Σίγουρα, όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι και τι σκέφτομαι. Αναμφίβολα θα ήθελα να μείνω, δε χρειάζεται καν να με ρωτάτε». Ουσιαστικά επρόκειτο για μια δημόσια παραδοχή ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενώ αποτέλεσε κι ένα μήνυμα για την συνέχεια των συζητήσεων, που αναμένονται. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κάνει μια πρώτη προσέγγιση στον Ελαμπντελαουί, με τον ίδιο να φέρεται να ζητάει 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Τη στιγμή, που μετά και την αναπροσαρμογή που του έγινε, πριν από δύο χρόνια, φτάνει να παίρνει 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Το νέο συμβόλαιο, που υπέγραψε τότε, τον «δένει» με τον Ολυμπιακό, έως το 2020. Ωστόσο, οι δύο πλευρές είχαν μια «απόσταση» στο οικονομικό κομμάτι των διαπραγματεύσεων, με τον Νορβηγό μπακ να αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να φέρει πρόταση το καλοκαίρι για την πώληση του. Πράγματι, έτσι έγινε, αλλά δεν ικανοποίησαν τους Πειραιώτες, με τα σενάρια να έλεγαν πως η συγκεκριμένη πρόταση ήταν 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ιδιαίτερα… εύκολος στις διαπραγματεύσεις του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την πρόταση του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», το ίδιο επιθυμεί να κάνει και στην περίπτωση του Ελαμπντελαουί. Όμως έχει τα δικά του στάνταρ για τους παίκτες και τα χρήματα που θέλει να δώσει. Ο Νορβηγός μπακ είναι παίκτης-κλειδί για την ομάδα και αρχηγός της.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δείχνει να μην είναι διατεθειμένος να εκπληρώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Κάπου εδώ κολλάει και το θέμα του Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Πορτογάλος ήρθε με την μορφή του δανεισμού από την Σπόρτινγκ. Για να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας. Μπορεί να φανεί όμως και σαν ένας «μοχλός» πίεσης προς τον Ομάρ. Για να γίνει πιο διαλλακτικός στις οικονομικές του απαιτήσεις. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις με τον Νορβηγό μπακ.

Πέδρο Μάρτινς: Ετοιμάζει Αβραάμ και Τορισίδη για το ματς με Λαμία

Με αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος προπονητής στο παιχνίδι με την Λαμία (Σάββατο 28/9) για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Ανάμεσα σε αυτά τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν μία «ξεκούραστη» νίκη με καλή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ώστε να εστιάσουν το βλέμμα τους στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο αγώνας αυτός απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας επηρεάζει και το ματς πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Φανέλα βασικού διεκδικούν οι δύο πιο έμπειροι Έλληνες παίκτες του ρόστερ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πλαισιώσει στις θέσεις των στόπερ τον Ρούμπεν Σεμέδο, αντικαθιστώντας τον Γιασίν Μεριά που παίζει διαρκώς από το καλοκαίρι με την συμμετοχή και στο Κόπα Άφρικα. Την ίδια στιγμή, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται και ο «Τόρο» στην θέση του Ομάρ Ελαμπντελαουί που επίσης αγωνίζεται ακατάπαυστα. Θέση στο βασικό πλάνο, τέλος, διεκδικεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Τσιμίκα και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments