Ελλάδα

Τραγωδία στις Οινούσσες: Εφτά νεκροί στο ναυάγιο, οι πέντε παιδιά

Τραγωδία στις Οινούσσες: Εφτά νεκροί στο ναυάγιο, οι πέντε παιδιά
Τραγωδία στις Οινούσσες: Πέντε παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά από τη θάλασσα μετά από ναυάγιο στα ανοιχτά των Οινουσσών. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αντιφρονούντες του καθεστώτος Ερντογάν.

Τραγωδία στις Οινούσσες: Αυξήθηκε ο κατάλογος των απωλειών από το ναυάγιο που έλαβε χώρα το πρωί στα ανοιχτά των Οινουσσών. Πέντε παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά, ενώ νωρίτερα είχαν εντοπιστεί άλλοι δύο νεκροί, ένας άνδρας και ένα βρέφος. Συνολικά, από το ναυάγιο του σκάφους έχουν διασωθεί 11 άτομα (πέντε άνδρες, τρεις γυναίκες και τρία παιδιά) τα οποία μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Σύμφωνα. με πληροφορίες επέβαιναν 18 άτομα όλα τουρκικής υπηκοότητας. Στο σημείο του συμβάντος έχουν σπεύσει σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex, ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και αεροσκάφος της Frontex, τα οποία συμμετέχουν στις έρευνες διάσωσης.

Οι Αρχές αντιλήφθηκαν το ναυάγιο λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής. Το επιβατηγό πλοίο «Νήσος Ρόδος» που έπλεε στην περιοχή, κινητοποιήθηκε αμέσως, συμμετέχοντας στην επιχείρηση έρευνας που σύντομα εξελίχθηκε και σε διάσωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αντιφρονούντες του καθεστώτος Ερντογάν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments