Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Στηρίζει έμπρακτα τον Φερέιρα

Ιβάν Σαββίδης: Στηρίζει έμπρακτα τον Φερέιρα
Ιβάν Σαββίδης: Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δείχνει στην πράξη ότι στηρίζει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ιβάν Σαββίδης: Στα χρόνια που ο γνωστός επιχηριματίας έχει τον στα χέρια του τον ΠΑΟΚ, έχει δείξει μεγάλη υπομονή με τους προπονητές. Ακόμα και όταν η ομάδα δεν πηγαίνει τόσο καλά, στηρίζει το έργο των ανθρώπων που έχει επιλέξει. Κάτι τέτοιο έγινε στα πρώτα χρόνια του Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός εξελήχθηκε στον πιο πετυχημένο τεχνικός της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη. Εκείνος ήταν που έδωσε το “ΟΚ” προκειμένου να γίνει η οικονομική υπέρβαση για την απόκτηση του. Μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Πορτογάλο, ρίχνοντας τις ευθύνες αποκλειστικά στους παίκτες.

Ιβάν Σαββίδης: Στηρίζει τον Φερέιρα και το δείχνει

Σύμφωνα με την Metrosport η άρνηση του Σαββίδη στην πρόταση της Σπόρτινγκ δείχνει το πόσο στηρίζει την επιλογή του κόντρα σε όλη την γκρίνια που υπάρχει. “Ο Ιβάν Σαββίδης στηρίζει τον Αμπέλ Φερέιρα και το απέδειξε με την κίνησή του να απορρίψει την πρόταση της Σπόρτινγκ για την…μεταγραφή του. Προφανώς, αυτό το “όχι” του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ μεταφράζεται ως ένα ξεκάθαρο μήνυμα και προς τα αποδυτήρια της ομάδας σε σχέση με την θέση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου άπλωσε για δεύτερη φορά ασπίδα προστασίας γύρω από τον Πορτογάλο τεχνικό. Η πρώτη, για όσους το ξέχασαν, ήταν το βράδυ του αποκλεισμού από την Σλόβαν. Όταν η αποστολή επέστρεψε από την Τούμπα στο “Μακεδονία Παλλάς”, φρόντισε να κάνει αυστηρή κριτική στους παίκτες και να τους δώσει μία πολύ συγκεκριμένη εντολή: “Στηρίξτε τον προπονητή”.

Πλέον, περιμένει την αντίδρασή τους στο ντέρμπι της Κυριακής. Εκεί να εμφανίσουν το καλό πρόσωπό τους και με την απόδοσή τους να βοηθήσουν στην υλοποίηση του πλάνου που θα σχεδιάσει ο Αμπέλ Φερέιρα. Με απλά λόγια, ο Σαββίδης έχει πετάξει το μπαλάκι στην ομάδα. Περιμένει την αντίδραση που θα πιστοποιεί ότι δεν χάθηκε η υγεία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια μέσα στα αποδυτήρια”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments