Αθλητισμός

Μοχάμεντ Μπεν: Καλοβλέπει την περίπτωσή του ο Άρης

Μοχάμεντ Μπεν: Καλοβλέπει την περίπτωσή του ο Άρης
Μοχάμεντ Μπεν: Ο Άρης γνωρίζει ότι ο 30χρονος φορ δεν περνάει και τις καλύτερές του ημέρες στη Σερβία.

Μοχάμεντ Μπεν: Ο 30χρονος επιθετικός πήρε την απόφαση να μεταγραφεί στον Ερυθρό Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι, αναζητώντας μία ομάδα στην οποία θα πάρει λεπτά συμμετοχής. Οι Σέρβοι ήθελαν πολύ τον άλλοτε φορ του Ολυμπιακού, αλλά για την ώρα ο ίδιος δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνης του προπονητή του.

Ο Μπεν δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν “φοβάται” μην χαθεί από το προσκήνιο. Ο 30χρονος φορ από τις Κομόρες έχει χτίσει πολύ καλό όνομα στην Ελλάδα, λόγω των συμμετοχών του σε Λεβαδειακό και Πανιώνιο και φυσικά από τότε που βρισκόταν στο ρόστερ των ερυθρολεύκων.

Μοχάμετ Μπεν: Έχει θαυμαστές στον Άρη

Ένας από τους συλλόγους που περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπεν είναι και ο Άρης. Ο Άγγελος Χαριστέας γνωρίζει καλά τον Μπεν, ενώ ο Άγγελος Τερζής έχει σχηματίσει άκρως θετική άποψη για τις ικανότητές του. Τις απόψεις των δύο ανδρών συμμερίζεται και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης.

Ο Μπεν βρίσκεται στα ραντάρ του Άρη, αλλά για την ώρα, ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη περιμένει να δει πως θα καταλήξει το θέμα με τον Μπεν και τον Ερυθρό Αστέρα. Σε περίπτωση που ο 30χρονος φορ βρει τελικά θέση στην ενδεκάδα, τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Ειδάλλως, δεν αποκλείεται να γίνει κρούση και να ξαναδούμε τον παίκτη ξανά στη χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments