Lifestyle

Τζόυς Ευείδη: Η αποκάλυψη για το μπότοξ και το άγχος της για το «Καφέ της Χαράς» (vid)

Τζόυς Ευείδη: Η αποκάλυψη για το μπότοξ και το άγχος της για το «Καφέ της Χαράς» (vid)
Τζόυς Ευείδη: Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός για το "Καφέ της Χαράς" και το μπότοξ.

Τζόυς Ευείδη: Η ηθοποιός παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε για την συμμετοχή της στο remake του «Καφέ της Χαράς» για το GNTM αλλά και για την πρόταση που είχε δεχτεί παλιότερα να φωτογραφηθεί για το Playboy.   «Έχω αγχωθεί με το Καφέ της Χαράς, αλλά το πιστεύω πολύ. Μέσα στον Οκτώβρη θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και λογικά θα βγει τον Ιανουαρίου.

Δεν είναι μωρά αυτές που πάνε στο GNTM, είναι μεγάλες κοπέλες, θα έπρεπε να είναι πηγμένο το μυαλό, να ξέρουν τι θέλουν, δεν είναι και παιδάκια που τα εκμεταλλεύονται. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Άγγελος Μπράτης, έχει μια ευγένεια που μου πάει πολύ. Τα λυπάται η ψυχή μου τα κορίτσια, δεν το συζητώ, στεναχωριέμαι πάρα πολύ.

Εγώ και με τα talent shows στεναχωριέμαι, με αυτά δεν θα στεναχωρηθώ; Παλιά μου είχαν προτείνει να κάνω φωτογράφιση στο Playboy κι έβαλα τα γέλια. Δεν ρώτησα καν πόσα ήταν τα χρήματα. Τους είπα “είστε τρελοί; Εγώ;”. Πιστεύω ότι καλό είναι στην τηλεόραση και το θέατρο να δουλεύουν ηθοποιοί. Φυσικά και έχω κάνει μπότοξ, είχε φρικτά αποτελέσματα», είπε η Τζόυς Ευείδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments