Ελλάδα

Φθιώτιδα: Νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 11χρονης – Συγκλονίζει η περιγραφή της

Φθιώτιδα: Νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 11χρονης – Συγκλονίζει η περιγραφή της
Φθιώτιδα: Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίηση του κοριτσιού και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση μίας 11χρονης από την Φθιώτιδα η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλκικά από 71χρονο δικηγόρο, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Η 11χρονη κατέθεσε στις αρχές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα υπέστη από τον γνωστό δικηγόρο που διατηρούσε εξοχικό στην Φθιώτιδα το οποίο φρόντιζε ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η ανήλικη εξομολογήθηκε στις Αρχές τα εξής: «Πηγαίναμε πολλές φορές σε καταστήματα στην παραλία και με κέρναγε πορτοκαλάδες. Μια μέρα με πήγε και φάγαμε πίτσα. Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop» είπε η μικρή.

«Μια μέρα που ο πατέρας μου δούλευε, μου είπε να πάμε βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου», πρόσθεσε στην κατάθεσή της.

Η καταγγελία από τους γονείς της 11χρονης έγινε στις αρχές του 2019 ενώ η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίηση του κοριτσιού και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Η 11χρονη που κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου είπε ότι ο 71χρονος δικηγόρος την κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές. «Μια ημέρα που ο πατέρας μου δούλευε, μου είπε να πάμε βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου» πρόσθεσε στην κατάθεσή της η ανήλικη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments