Αθλητισμός

Καλαμαριά: Βίντεο ντοκουμέντο από την την πτώση του 70χρονου στο γήπεδο

Καλαμαριά: Βίντεο ντοκουμέντο από την την πτώση του 70χρονου στο γήπεδο
Καλαμαριά: Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από τη συμπλοκή στο γήπεδο του Απόλλωνα και την πτώση του 70χρονου, ο οποίος έχασε τελικά τη ζωή του.

Καλαμαριά: Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (29/9) στο γήπεδο της Καλαμαριάς, με έναν φίλαθλο να χάνει τη ζωή του. 0 70χρονος άντρας έπεσε από τις σκάλες στο τσιμέντο κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνας Πόντου – Χανία και χτύπησε στο κεφάλι μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με συνομήλικό του. Στο βίντεο που δημοσιεύει το Flashnews.gr φαίνεται καρέ – καρέ όλο το περιστατικό το οποίο ξεκίνησε με τον 70χρονο να διαπληκτίζεται λεκτικά με συνομήλικο του επίσης από την Καλαμαριά.

Ξαφνικά, τη στιγμή που ο 70χρονος κατευθύνεται προς τα σκαλοπάτια για να φύγει ένας άλλος πηγαίνει και τον σπρώχνει με αποτέλεσμα την πτώση του στα σκαλοπάτια η οποία αποδείχτηκε μοιραία, αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών που ήταν στο γήπεδο και βρέθηκαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η στιγμή του τσακωμού των δυο φιλάθλων στον αγώνα Απόλλωνα Πόντου – Χανία που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός

Gepostet von Flashnews.gr am Sonntag, 29. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments