Αθλητισμός

Μάξι Λοβέρα: Τρίβει τα χέρια του ο Μάρτινς με τον Αργεντινό

Μάξι Λοβέρα: Τρίβει τα χέρια του ο Μάρτινς με τον Αργεντινό
Μάξι Λοβέρα: Ο Αργεντίνος στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό έστειλε πολύ θετικά μηνύματα στον Μάρτινς αλλά και στον κόσμο των Πειραιωτών.

Μάξι Λοβέρα: Ο Αργεντινός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στη νίκη 2-0 κόντρα στη Λαμία. Την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα των Πειραιωτών ο Λοβέρα την περίμενε πολύ καιρό. Ο Αργεντινός πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος και έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία.

Στα 27 λεπτά που αγωνίστηκε, ο ταλαντούχος άσος έστειλε θετικά και αισιόδοξα «μηνύματα», τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς όσο και στον κόσμο του Θρύλου. Ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, με διάθεση να προσφέρει και πολύ ενθουσιασμό. Ο Λοβέρα είναι μεγάλο ταλέντο και εντυπωσιάζει καθημερινά στις προπονήσεις με τις επιδόσεις του, αλλά και τον χαρακτήρα του. Με τον Μαρτίνς να πιστεύει πολύ στις ικανότητες του.

Ο ίδιος ο Αργεντινός θέλει πολύ να πετύχει στον Ολυμπιακό. Ήρθε από την Αργεντινή στην Ελλάδα αλλά γνωρίζει ότι η πίεση είναι τεράστια στον Ολυμπιακό. Αλλά είναι διατεθειμένος να δουλέψει να και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Μάξι Λοβέρα: “Είχα τόσο άγχος που δεν άκουγα τι μου έλεγε ο Μαρτίνς”

Ο Αργεντινός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στο 63′ αντί του Βαλμπουενά και στο διάστημα που αγωνίστηκε απέναντι στη Λαμία, είχε θετική παρουσία. Ο 20χρονος αποκάλυψε τις στιγμές πριν ο Πέδρο Μαρτίνς τον ρίξει στο ματς και η απάντησή του ήταν όλα τα λεφτά.

  • Ανέφερε στη Nova μετά το 2-0 απέναντι στη Λαμία:

“Μου μιλούσε πάρα ο προπονητής πολύ μέχρι την τελευταία στιγμή πριν μπω στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχα τόσο άγχος και ένταση για το ντεμπούτο μου που δεν άκουγα καν τι μου έλεγε, δεν έδινα ιδιαίτερη προσοχή”.

  • Για το ντεμπούτο του είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε η στιγμή και έκανα την πρώτη μου συμμετοχή. Ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσα. Είχα μεγάλη όρεξη γι’ αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα νίκησε και πήρε τρεις βαθμούς”.

  • Ποια είναι η διαφορά του ποδοσφαίρου στη Λατινική Αμερική σε σχέση με το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη;

“Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, ενώ εδώ έχεις τον χώρο και μπορείς να υποδεχτείς τη μπάλα και μπορείς να παίξεις”.

  • Έχεις κάποιο παρατσούκλι από την Αργεντινή;

“Δεν έχω κάποιο παρατσούκλι. Πάντα προσπαθώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments